Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TekCraft Survival %100 Eğlence , Dikkatli Ve Özenli Yetkili Kadrosu İle Karşınızda!.
Kesinlikte tavsiye etmiyorum ip'sindende anlayabilceginiz gibi bilinmeyen ve güvenilmez bir hosting..
Server'in önceki adi elitkent i o kadar emek verdikden sonra reslediler herseyin adini degistiler Sw sahiplerin nickleri bile degisti hepsi crack üyedir.
O kadar emek verdim oynadım reslendi simdi hic bir item vermiyorlar ama vip'lerde p bilmem kac set var elmas benim tavsiyem oynamayın 300 kısılık 1 yıl kapanmıyacak server diyorlar ama foss..
@frog55 Kardesm istemiyosan çıkma ss sinide atarm 1 yıllık kanıtınıda elitkent survival da bitane aptal admin vardı millete item verdi elitkent ismi kullanılmaz hale geldi ama biz dayandık sizin için okadar hizmet verdik ayırca hostinge laf atma snin girdigin swlerden bin kat iyi 60 $ lık server istesem swyi 100 yaparım lag girmez swde sorunlar vardı düzelttik gel gelme o sana kalmış ama burda bize laf atma bukadar emekten sonra foss...
Çünkü daha kaliteli unlimted slot + 1 yıllık[DOUBLEPOST=1407064367,1407020450][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1407064457][/DOUBLEPOST]SERVERDE ÇÖKME SORUNU GİDERİLDİ[DOUBLEPOST=1407089582][/DOUBLEPOST]Serverde şu an 28 kisi var
Siz de bize katılın!
333 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.