TekCraft Survival %100 Eğlence , Dikkatli Ve Özenli Yetkili Kadrosu İle Karşınızda!.

ByAhmttt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
KONU KAPATILSIN

Son düzenleme:

sinanw7

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kesinlikte tavsiye etmiyorum ip'sindende anlayabilceginiz gibi bilinmeyen ve güvenilmez bir hosting..
Server'in önceki adi elitkent i o kadar emek verdikden sonra reslediler herseyin adini degistiler Sw sahiplerin nickleri bile degisti hepsi crack üyedir.
O kadar emek verdim oynadım reslendi simdi hic bir item vermiyorlar ama vip'lerde p bilmem kac set var elmas benim tavsiyem oynamayın 300 kısılık 1 yıl kapanmıyacak server diyorlar ama foss..
Bğenmiyorsan yorum atmayabilirsin.Ben beğendim.

ByAhmttt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
@frog55 Kardesm istemiyosan çıkma ss sinide atarm 1 yıllık kanıtınıda elitkent survival da bitane aptal admin vardı millete item verdi elitkent ismi kullanılmaz hale geldi ama biz dayandık sizin için okadar hizmet verdik ayırca hostinge laf atma snin girdigin swlerden bin kat iyi 60 $ lık server istesem swyi 100 yaparım lag girmez swde sorunlar vardı düzelttik gel gelme o sana kalmış ama burda bize laf atma bukadar emekten sonra foss...

powershark

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onca türk hosting şirketleri varken neden bu hosting'i seçtiniz ?

ByAhmttt

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çünkü daha kaliteli unlimted slot + 1 yıllık[DOUBLEPOST=1407064367,1407020450][/DOUBLEPOST]Güncel ![DOUBLEPOST=1407064457][/DOUBLEPOST]SERVERDE ÇÖKME SORUNU GİDERİLDİ[DOUBLEPOST=1407089582][/DOUBLEPOST]Serverde şu an 28 kisi var