TeknoZ kimdir? Neden sunucuma saldırır?

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu eleman sunucuma gelip iki üç gündür en az 30 oyuncu kaybetmeme sebep oldu. Her 5 dakikada bir oyundan herkesi atan heçkır havalarına giren bu eleman maksimum '13' yaşında.
Sunucu açacağım yetkili alımı var deyip bizim sunucumuzda yetki için sunucu crashlıyor. Admin alımı var mı, builder alımı var mı, rehber alımı var mı, bunları bıraktık ilk başta vip bile istedi. Bu kişiyle iş birliğine girmeyiniz. İyi forumlar

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ip ban at olmadı mac ban olmadı hostuna sor ip banlama vs oda olmadı skypeden engelle oda olmadı site ac ip sırnırı getir olmadı allaha haval ediyorum de oda olmadı oturdugu yeri ögren ipiyle vs ile annesi ile babasıyla iletişime gec

WiryRioter54

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
TeknoZ nedir?Yenilir mi?Yenilirse nasıl pişirilir?

UstaAhmetCengiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Kardeşim sorun Craft ise UnioAntiCraft pluginini yükle Bot atıyorsa özelden ulaş bot koruması vereyim.

Oritorius

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crash atıyorlarsa "UnioAntiCrash" pluginini indir. Kesinlikle çözülür.

DMBNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sorun Craft ise UnioAntiCraft pluginini yükle Bot atıyorsa özelden ulaş bot koruması vereyim.
Crash atıyorlarsa "UnioAntiCrash" pluginini indir. Kesinlikle çözülür.
Bot değil crash değil rusca almanca ingilizce bütün dillerde çok araştırma yaptım 1.8 in tüm lazım olan exploit korumalarını yükledim bot atamaz zaten sunucuda ayrı bi plugin var bunun için konu açtım kimse çözemedi kimbilir nerden bulmuştur.