Tel-craft Yeni Bir Rpg Deneyimi

aserman01

Ağaç Yumruklayıcı
Mesajlar
26
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
27
Puanları
0
Merhaba.Bir RPG serveri kuruyorum ve bu uyduruk bir server olmayacak.
Pluginlerimiz profesyoneldir.Lag sorunu yoktur 8 gb ram (White-List var ) şu an size tek garantim bu swnin süper olucağı.
Onkitos Krallığı
Onkitos iyi taraftandır.Sovalyeler Büyücüler Okcular vb. vardır.En Güzel Basvuru Yapan Kisi Onkitosun Yöneticisi olucaktır. O Kralın 2 lordu vardır.Bu lordlar Kralın sağ ve sol koludur. Kralın istediklerini yaparlar. Lord olmak isteyenlerden kura ile birini seçeceğiz.Pek çok kişi Lordlar ı öldürmeye çalışır.
Kradus Krallığı
Kradus kötücül ırklardır.Kinglester Krallığına her zaman düşman olup onları sevmemişlerdir.Yine dediğim gibi Kral En güzel basvuru yapan kişinin olucaktır ve bu kralın 2 lordu vardır.

Elfler
Elfler tarafsız,Ormanlarda gizlice yaşayan ırklardır. Bir Savaş olduğunda kendi bölgelerine girmeyenlere saldırmazlar ama kendi bölgelerine girildiği anda artık giren adamın sonu gelmiştir. Elfler Çok iyi okçudur.SUNUCUMUZDA ELFLERDEN OLANLARI BİR ARAYA TOPLAYIP KURA ÇEKEREK Elflerin BAŞKANINI SEÇERİZ.Sunucumuzda Elfler çoğu zaman Ormanda dolaşırlar.
Savaş Silahları ve NPC sistemi
Her savaşcının 1 sılahı vardır. Her silahın özel Güçleri vardır. Silahlar : Gardiyanın Kılıcı, Elflerin Oku , Büyücünün asası ve Efectler (efectler nedir diye düşünüyorsunuzdur efectler buyuculerın kendı asalarına bastıgı güctür . BAsmak icin önce /e list yazıp efectlere ve fiyatlarına bakın. Sonra efecti secip /ebuy efect adı yazın. örnek: /ebuy god. Elinizde Bir Sılah olmalıdır baslarken bız buyuculere bu sılahı verecegız. )
Kendi savaş geminize silahlar,füzeler,roket atarlar bile ekleyebilirsiniz.Para kazanabilmek için savaşlara katılıp yaratıkları kesmelisiniz. her savaşa katılan adama kral belli bir miktar maas vermelidir. maaşınızı sevmezseniz savaşa katılmayın ve maaş almayın.
White-List vardır.
Ad:
Soyad:
Yaş:
Hangi Krallık Olacaksınız:
Hangi Silahı istiyorsunuz:
Kaç Yıldır RPG oynuyorsunuz:
Nickname:
 


ardaa2

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
5
Puanları
0
Ad: Arda
Soyad:Akyazı
Yaş:13
Hangi Irk Olacaksınız:Elf
Hangi Silahı istiyorsunuz:Yay

Kaç Yıldır RPG oynuyorsunuz: 2 aydır.
Nickname:Ardaakyazi
 

Üst