Telefon Alacağım (Tavsiye)==

Alayım mı Be Ya?

• Al

Kullanılan: 5 26.3%
  • Alma

Kullanılan: 6 31.6%
  • Ben Benim Sen Sensin

Kullanılan: 6 31.6%
  • Farketmez

Kullanılan: 1 5.3%
  • Bilemiyorum

Kullanılan: 0 0.0%
  • Spam Yapmıyorum *.*

Kullanılan: 1 5.3%
  • Tamam Yeter -.-"

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
LG G3 almayı planlıyorum.
Daha doğrusu alacağımda.

Sizce güzel bir telefonmu
Hangi özelliklerini seviyorsunuz bi bahsedebilirsiniz tavsiyeye ihtiyacım var.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
"Sat diskavri al"
Şaka şaka :D

Kullanma şekline ve tarzına göre telefon seç ve pişman olma derim ben :) Kendi zevklerin her zaman bizim tavsiyelerimizden öndedir. :D
Her telefonun bir kötü yanı vardır elbet mükemmel istense yapılır ama bu telefon sektörünün yavaşlamasına sebep olur.
Sana yardımcı olmadıysam da şunu dedim say:
Güzel telefonlardan biri.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Cidden samsung ve ayfon alma lg dene bence g3ün özellikleri çok güzel işlemci ekran performans al bence

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Güzel bir seçim ama telefonun arkasında bulunan tuşlara kolay kolay alışamazsın. Bunun dışında evet, çok beğendiğim bir telefon.
Ki LG firması, ürettii telefonlarda kendi yapımı olan TrueHD isimli bir ekran kullanıyor. Bu ekran sayesinde en güzel görüntü veren telefonlar kuşkusuz LG'nin dir.
Sonuç olarak, güzel telefon. Eğer tuşların arkada olmasını dert etmeyeceksen en iyi seçim.

pwithgame

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İnsanların telefona ciddi paralar vermesine anlam veremiyorum , sana da tavsiyem uygun fiyatlı bi telefon alman. Eğer çok oyun oynamam , şarjım uzun süre gitsin diyorsan ( ve kameraya da katlanabilirsen ) Nokia Lumia 1320'yi önerebilirim. Şahsen kullandığım için önerdiğim telefondur diğer telefonlarla ilgili kişisel deneyimim olmadı.

1320'nin dayanıklılık özelikleri beni benden aldı açıkcası , gerek sağlam olan bataryası gerek de bir buçuk metreden düştükten sonra tek bi' çizik almayan ekranı olsun harika bi' telefon. Ne kadar Google sever bi insan da olsam telefon hakkında kötü şeyler söylemem zor , ayrıca güncelleme desteği birince elden sağlanıyor ve yakında gelecek olan Windows 10 ile ciddi anlamda yenilik sağlanacak. Daha anlatabileceğim çok şey var , isterseniz ö.m ile ulaşabilirsiniz bana , bunun dışında Android ekosistemine ilgim var. Özellikle bi' dönem uygulama geliştirmeyle uğraşmıştım. Tavsiyeler verebilirim fakat ne kadar sağlıklı olur bilemem. Şimdiden hayırlı olsun.

İyi Forumlar.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Bendede var aveadan aldım 1 ay önce
Oyunlarda kasmaz,düşerse kolay kolay yamulmaz,arka tuşu çok güzel vb.
Tek sorunu ısınması ve destekelrinin ilgisiz olması
Ayın 9 unda lolipop gelcek dediler hala gelmedi ve hiçbir şekilde cevap alamıyoruz :(
Ama tavsiye edermiyim ederim :D

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Paran bolsa Xperia
Ama param az ama iyi bir telefon alayım diyorsan LG G3 gelmiş geçmiş en iyi telefonlardır.
1-Asla Iphone ve Samsung'a bakma
2-HTC'de güzel
3-Gerçekten fakirsen Discovery al.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nekadar samsunga laf atılırsa atılsın. Samsungdaki touchwize bitiğim. Heleki teee anasının nikahında 2012 üretim note2 hala beni götürüyor sene olmuş 2015 . 2012 yılında çıkan bu manyak aleti almak için sıralarda beklediydim. Wow oda neyin nesi ilk defa telefonlarda 4 çekirdek işlemciyi ve 2gb ramı duymuştum 1.6 ghz 4 çekirdek 2gb ram 8mp hala hiçbir oyunda donmadığı gibi şarjıda geç bitio hertürlü beni enaz 2 yıl daha götürür diyebiliyorum. yani 5 yıl boyunca markette çıkacak tüm oyunları çalıştıracak diyebilirim. :) Üstelik samsung note2 ye lolipopun geleceğini bildirdi . 3 yıllık alete sen güncelleme hala veriyorsan kalitesin demektir.

Yani tablet içinde geçerli ne desemki bi şuna bakıyoruuuum

,
birde taçvizime bakıyom :S

Özetle git parana kıy note 4 al. 5 Yıl garanti tüm oyunlar cepte

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
vovovov.Apple varken ne seçimi.Sen en iyisi iphone 6 64 gb al rahatına bak.Bende s3 mini var ama, yazın onu almayı planlıyorum.Anlamıyorum sizi, apple varken ne samsungu ne xperiası saçma sapan android telefonlar kullanıyonuz bendede dediğim gibi s3 mini var "ilk defa" samsung denedim ve pişman oldum.s3 mini kötü olabilir s5 denilen son cihazınıda denedim, berbat.iphone hem stabil hem sade hemde görüntüsü güzel.

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Büyük olduğu iiçin zorlarsan bükülür.Note3 gibi cihazdada aynısı geçerli, ki iphone6+ da o sorun yüksek, ip6 gene ondan küçük, pek olmaz onda.
Kırmızı ekran hiç görmedim.iphone 3gs-4-4s kullandım 1 saniye bile öyle bir sorunla karsılasmadım.Camı kırılabişir demişin, note gibi büyük tel lerdede aynısı.Ozaman adam gibi kullanıp düşürmüceksin hadi onu gectim, yere kaçkere iphone düsürdüm kırılmayı gec, çatlamadı bile :) müzik indirmesi en basiti.Ben önce itunestes satın alıyodum, sonra appstoreden bir program ile ücretsiz tak tak indiriyordum.Ve soğukda hiç şarzı gitmedi çok garip o.o
Su testlerinide izle xperia z haric diğerleri ile aynıdır.

Bunları bir "bahane" olarak saydığını biliyorum.Kime sorarsan sor iphone en iyisidir.Bende arkadasa kendimce en iyisi tavsiye ettim.Şu samsung dediğiniz çöp, saçma sapan bi işletim sistemi var.İnsanın eline alası oyun oynayası gelmiyor.