Telefonumda Yaptığım Resim 2 | [EDİT]

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
photoshop bilgin iyise ve zamanın varsa,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
' adresine bir adet kapak hazırlayabilirmisin :)
geçen gün açtım , yaptığım kapaktan ben utandım :) photoshop bilgim iyi ama yeterli yaratıcılık yok :)
2 hafta sonra bir webmaster 'e hazırlatacaktimda.. o iş yaşa bağladı :)
Yok Ben O İşleri Bilmiyorum :) Ama Facebook'da birçok Tasarım Yapan Arkadaş Var Araştır Bulursun :)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bak Git Kapak Etmeye Çalışıcan Ama Yapamıyon , İngilizce Off o of değil . Offff Offff!
kapak etmeye çalışsam on değil çok daha farklı şeyler yazardım. Lafı anlamadan ve forum kurallarını öğrenmeden yorum atmayın, saygısızlık yapmayın. Klavye başında kolaydır eminim

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kapak etmeye çalışsam on değil çok daha farklı şeyler yazardım. Lafı anlamadan ve forum kurallarını öğrenmeden yorum atmayın, saygısızlık yapmayın. Klavye başında kolaydır eminim
Bak Kardeşim Anlamıyorsun Konuşuyorsun! O Gördüğün Gri ve Renkli Olan Resmi Ben Yaptım , Edit Dememin Sebebi Aslında Resim Düzenleme ! Anlamıyorsun Konuşuyorsun Of!

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bak Kardeşim Anlamıyorsun Konuşuyorsun! O Gördüğün Gri ve Renkli Olan Resmi Ben Yaptım , Edit Dememin Sebebi Aslında Resim Düzenleme ! Anlamıyorsun Konuşuyorsun Of!
Allah Allah tamam edit yapmışsın, ben de buna itiraz etmedim zaten. Sen anlamıyorsun sadece at gözlüğü kullanarak konuşuyorsun.