L
LifeTaker
Ziyaretçi
gösterdiğin programla öyle bir resim yapılmıyor! ben anlatabildim mi?Telefonumda Yaptığım Resim Çünkü Böyle Bir Resmi Daha Önce Yapan Yok! Anlatabildim Mi?
gösterdiğin programla öyle bir resim yapılmıyor! ben anlatabildim mi?Telefonumda Yaptığım Resim Çünkü Böyle Bir Resmi Daha Önce Yapan Yok! Anlatabildim Mi?
Ha Ben Nasıl Yaptım ?gösterdiğin programla öyle bir resim yapılmıyor! ben anlatabildim mi?
ne dediğini sen de bilmiyorsun önce olan resmi editledim diyosun sonra resmi de ben yaptım diyosun?Ha Ben Nasıl Yaptım ?
Bak O Gördüğün Yeni Resim. Ben Yaptım EDİT Dememin Sebebi Eski Resim Gri Olan Yerleri Renkli Olandı Oraları Gri Ben Yaptım.ne dediğini sen de bilmiyorsun önce olan resmi editledim diyosun sonra resmi de ben yaptım diyosun?
tamam ben de ondan bahsediyorum zaten sana...Bak O Gördüğün Yeni Resim. Ben Yaptım EDİT Dememin Sebebi Eski Resim Gri Olan Yerleri Renkli Olandı Oraları Gri Ben Yaptım.
Of.tamam ben de ondan bahsediyorum zaten sana...
Bak Git Kapak Etmeye Çalışıcan Ama Yapamıyon , İngilizce Off o of değil . Offff Offff!
Ayıp EttinKonu Biraz Karışmış :sırıtmak: ama resim iyi olmusprofil foto kullanabilirmiyim ?
Ne DemekHop Geldim Bile :sırıtmak: Tesekkur ederim iznin icin..![]()
Yok Ben O İşleri Bilmiyorumphotoshop bilgin iyise ve zamanın varsa,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.' adresine bir adet kapak hazırlayabilirmisin
geçen gün açtım , yaptığım kapaktan ben utandımphotoshop bilgim iyi ama yeterli yaratıcılık yok
2 hafta sonra bir webmaster 'e hazırlatacaktimda.. o iş yaşa bağladı![]()
kapak etmeye çalışsam on değil çok daha farklı şeyler yazardım. Lafı anlamadan ve forum kurallarını öğrenmeden yorum atmayın, saygısızlık yapmayın. Klavye başında kolaydır eminimBak Git Kapak Etmeye Çalışıcan Ama Yapamıyon , İngilizce Off o of değil . Offff Offff!
Bak Kardeşim Anlamıyorsun Konuşuyorsun! O Gördüğün Gri ve Renkli Olan Resmi Ben Yaptım , Edit Dememin Sebebi Aslında Resim Düzenleme ! Anlamıyorsun Konuşuyorsun Of!kapak etmeye çalışsam on değil çok daha farklı şeyler yazardım. Lafı anlamadan ve forum kurallarını öğrenmeden yorum atmayın, saygısızlık yapmayın. Klavye başında kolaydır eminim
Allah Allah tamam edit yapmışsın, ben de buna itiraz etmedim zaten. Sen anlamıyorsun sadece at gözlüğü kullanarak konuşuyorsun.Bak Kardeşim Anlamıyorsun Konuşuyorsun! O Gördüğün Gri ve Renkli Olan Resmi Ben Yaptım , Edit Dememin Sebebi Aslında Resim Düzenleme ! Anlamıyorsun Konuşuyorsun Of!