AKILLI_JOCUK
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
merhaba arkadaşlar dediğim gibi televizyona reklam verme fiyatları ne kadardır atv samanyolu gibi kanallara mesela bilen warmı
vaybe 1saniyelik reklam parası olsa bana 1sene yeterBu fiyatlar hangi saat diliminde reklam vermek istediğiniz ile alakalı. Mesela çok izlenen bir dizinin aralarında reklam vermek istiyorsanız saniye başına 1000 TL kadar ödeyebiliyorsunuz.
Saniye başına bir de oha o.OBu fiyatlar hangi saat diliminde reklam vermek istediğiniz ile alakalı. Mesela çok izlenen bir dizinin aralarında reklam vermek istiyorsanız saniye başına 1000 TL kadar ödeyebiliyorsunuz.
tv kanallarının parasını nerden gelcek başka? tabikide reklamSaniye başına bir de oha o.O
Aynen öyle ama bu en çok izlendiği saatte.Saniye başına bir de oha o.O
Bizim milletimiz üşengeç ayca böyle yapmalısın.
1 saniyelik Reklam 1 askeri maaşlının maaşından fazlatv kanallarının parasını nerden gelcek başka? tabikide reklam
hepside cebine gitmiyor tabii ki çalışan işçilerin maaşıda war1 saniyelik Reklam 1 askeri maaşlının maaşından fazla
Büyük şirketler büyük paralar. Onlar için bu hiçbir şey değil.1 saniyelik Reklam 1 askeri maaşlının maaşından fazla
bizim gözmzde 10tl deli paraBüyük şirketler büyük paralar. Onlar için bu hiçbir şey değil.
Kimine göre.bizim gözmzde 10tl deli para
yinemi sen ya + ben bizim gözümüzde dedim benim demedimKimine göre.
Tamam, tartışmak istemiyorum.yinemi sen ya + ben bizim gözümüzde dedim benim demedim