- En iyi cevaplar
- 1
- Ruh hali
- İstediğim Yetki
- Tembel , Builder , Özel , BOT , Plugin
- Görev İstediğim Sunucu Türü
- HUB Skyblock Faction Creative v.b
Selam Minecraft Severler Ben TyGuardian
Ön Söz
Tembel builder nedir? Oyunculara para karşılığı ile ev yapan verdiği para kadar şekli şemali aklından uyduran. Aklındaki ev şeklini direkt oyuna yansıtan bir tiptir. Örneğin 1000 TL ye size bir evde dikebilir bir kaktüs de.1M TL Verirseniz size bir ev de dikebilir bir villa da, yani işine geleni yapan bir ağabeyimiz, Ön Söz
Sunucu'ya eklersem bunun yararı ve zararı nedir ondan bahsedelim.
Pozitif Etkileri Şunlardır;
- Oyuncular ile yüz yüze iletişim kurarak bir interaction (Yani hikayemsi bir diyalog kurabilir)
- Sunucunuzdaki sosyal faaliyetleri arttırabilir
- Yeni ve Değişik buildler görebilir
- Ve ekonomide yeni bir sistem oluşturabilirsiniz
Negatif Etkileri Şunlardır;
- Tembeldir
Ek DLC Paketleri;
- Emlakçı Tembel
- İş Adamı Tembel
- Pazarcı Tembel
- Demirci Tembel
- Karaborsacı Tembel
Sunucuda arsa oluşturarak bunları pahalı veya orta seviyedeki oyun parasına satar.
Sunucudaki yetkilileri an ve an spy gibi izleyerek onların hatası var ise kurucuya ispitler
Sunucuda spawn veya bir başka bölgede pazar oluşturarak ilginç ve nadir eşyaları satışa sunar
Bir eşya götürdüğünüz zaman bir görev veya item isteyerek eşyalarınızı güçlendirir.
Sunucuda Özel eşya oluşturarak bunu açık arttırmada sunar.
DLC Paketlerini nasıl aktif ederim? Dediğinizi duyar gibiyim. Görüşmemizde sizlere soruyorum hangilerini de yapıyim diye.
İletişim Adresi;
Ben Efe, Forum geçmişime bile baktığınız zaman uzun zamandır minecraft ile uğraşıyorum aslında 500 den fazla oyun oynamışlığım var ama hayal gücünü gerçekten genişleten bu oyuna diğerlerinden fazla zaman ayırdığımı rahat bir şekilde söyleyebilirim. Gerçek hayattaki kişiliğimi neden oyuna aktarmayayım ki ? Sonuçta yalanla bir yere gelemezsiniz "yok ben proyum yok ben eyfel kulesi yaparım eğeğ" gibi.
Neden beni almalısınız, ben oyuncuların aktifliğini arttırabilirim sunucunun ekonomisini düzeltebilirim sunucuya yetkililerin bile dahil olabileceği aşırı eğlenceli etkinlikler getirebilirim derdiniz varsa ağlayacak omuzunuz olabilirim tabi üşenmezsem
Ekli dosyalar
Son düzenleme: