"Terörü Lanetliyoruz! Pislik Teröristler!" yazanların ülkeyi kurtaracak olması.

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Hayır anlıyorum da Twitch yayınları izlerken sohbete bakıyorum biri "#TERÖRÜLANETLİYORUZ #PRAYFORTURKEY Pislik Teröristler!!!" yazıyor. YouTube'de ZeoNNN izlerken yorumlara bi bakıyorum birisi "Ş******* teröristler! Allah Türk'ü Korusun! katılan +1" felan yazıyor sadece gülerek yetiniyorum. Hayır anlarım biz de terör karşıtıyız da bunun üzerine prim yaptırtıp "Oğh beğeni kazanıyorum!" dedirtiyorlar. (Bide 200 - 300 beğeni felan geliyor.) Kısacası arkadaşlar şu an ülke kurtuldu biliyor musunuz? şu an bomba falan patlamayacak. Yarında Allah'ın izni ile Avrupa Birliğine tam olarak katılacağız bu arkadaşlar sayesinde.

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beynini kullanamayan bir topluluk ne beklersin sosyal medyada hepsi terminatör olur yok neymiş terörü lanetliyoruzda dışarı çıksa kaçıcak yer arar allahın ötlekleriya ülkede düzgün bir insan bulmak genel evde bakire aramaya döndü bunuda bırakayımda buraya.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok var öyleleri.
Videoda görmüştüm bi adam şey yazmış. "Neden kapatıyorsunuz facebooku felan belki ben arkadaşalarımla konuşmak istiyom müzik dinlemek istiyorum ??" , bu güzel sorun değil asıl sorun buna yazılan cevap.
" Millet orda ölüyor şehit oluyor bomba patlıyor sen müzik dinlemeye çalışıyosun."
Durum bu siz düşünün :(

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beynini kullanamayan bir topluluk ne beklersin sosyal medyada hepsi terminatör olur yok neymiş terörü lanetliyoruzda dışarı çıksa kaçıcak yer arar allahın ötlekleriya ülkede düzgün bir insan bulmak genel evde bakire aramaya döndü bunuda bırakayımda buraya.
aynen madem o kadar vatanlarına aşıklar alacaklar ellerine silahları savaşacakların Terörü Lanetliyoruz demekle olmuyor her şey
Tererü lanetliyoruz ne oluyor hiçbir şey olmuyor biz tepki vermedikce daha çok kuduruyorlar biz türkler güya savşçılığımız ile bilinirdik​

DragonCrawLs

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Ülkemiz de böyle bitki gibi yaşayan (Bitkisel hayattakilere lafım yok((Kafasını kullanamayan, ders yerine top peşinde koşturan ve notları 0 olan))) insanları aslında göndereceksin askere vereceksin eline tüfeği olay bitecek. Neden ? Çünkü bu bitki arkadaşlarımız arka bölmeleri korkusuyla kaçacak ! Yani ülke kurtarılmış olacak ! Arkabölmekompliyt ! Ben böyle insanlara genelde yaradan akıl fikir verirken çelik şemsiye açmışlar zihniyeti diyorum.

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Bitkisel hayattakilere lafım yok((Kafasını kullanamayan, ders yerine top peşinde koşturan ve notları 0 olan)))

Parantez içinde parantez kullanmaya ihtiyaç duyarsan köşeli parantez "[]" kullanmalısın.
Yani şu:
[Bitkisel hayattakilere lafım yok (Kafasını kullanamayan, ders yerine top peşinde koşturan ve notları 0 olan)]

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim milletimiz genetik olarak tam bir m*l olduğu için öyle saçma saçma şeyler yazıp birde beğeniyorlar. Hiçbiri de düşünemiyor bunun faydasız olduğunu. Böyle yapmaya devam etsinler bakalım sonunda ne olucak acaba?