Terraria oynamak isteyen gelsin

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
oyna sıkıldım, zaten okullar da başladı bilgisayara sık giremiyorum.Ben de Terraria'ya yine başlıyım dedim...Tabii singleplayerden sıkıldım, gelin birlikte multi oynayalım.
Öncelikle tam neler gerekiyor emin değilim, ama hamachi gerekmiyor galiba.3-4 kişi toplanalım, sıfırdan yeni karakterlerle başlayalım oyuna.Bence eğlenceli olur, ama benim netim pek iyi değil, serveri ben kuramam...
İşte beyler gelin oynayalım ufaktan.3-4 kişi gelsin Skype'leri toplayıp ordan ayarlarız işleri.

Bu konunun altına gelecekler yazsın.Bir arkadaşta Server'i kurar eğleniriz, skypeden konuşuruz...

mustafa68

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben gelirim ama sw kuramam.Net kotalı kuramam malesef.Laptoptan oynadığım içinde skype işi yatar.Ama %100 oynuyacaksan yeni kulaklık mikrofon alırım.

Bide daha hiç terria oynamadım ona göre.Günde 1,30 saat falan pc oynuyorum.Hafta sonu 2.

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorun yok, bir oyun için kulaklık almaya değmez.Öğrenirsin zaten hemen.En olmadı ben kurabilirim ama bi iki arkadaş daha lazım

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
ben kurabilirim benim net ve pc iyii ama nasıl kurulur bilmiom :D

edit:bide terrariayı silmişim :D yeniden nerden bulabilirim

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle oyunu indirmek için
tıklayın.Sonra bu iki program gerekicek açılması için.Hepsinin üzerine tıklayıp yükleyin, zamanınıza değecek:

Şimdi hepsini kurun oyun açılır, buraya yazı yazan herkes katılmayı düşünüyor mu?

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman skype ekle beni lide eknglgn.Başka kesin gelecek varsa o da eklesin...

Gordon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle oyunu indirmek için
tıklayın.Sonra bu iki program gerekicek açılması için.Hepsinin üzerine tıklayıp yükleyin, zamanınıza değecek:

Şimdi hepsini kurun oyun açılır, buraya yazı yazan herkes katılmayı düşünüyor mu?
inşallah açılır ben torrent oyundan indirmeye çalıştım oyun açılmadı bunu indirince inşallah açılır

echo122

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimalle açılır çünkü her bilgisayar bu oyunu kaldırabilir :D.Sadece programlar eksiktir, o kadar.Sen gelmek ister misin oyuna?

Gordon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ewt ama terrariayı indirdim senin yolladığın linkle indirdim açtım winrarı terraria exe ye tıkladım indi oyun ama açılmadı

Gordon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani sw girmek isterim ama açılmıo oyun yardım edebilcek varmı