[TEST EDİLMEDİ] TSC AntiHile | v0.2 | Şuanlık Sadece Killaura, Forcefield

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Update bölümünde bir hata yapmışsın farklı bir eklentinden kopyalarken değiştirmeyi unuttun sanırım:

Kod:
download from "http://sergun-tk-sunucu-1.esy.es/indirmeler/antihileindir.php" to "plugins/Skript/scripts/tsc-sergun26-refleks-oyunu.sk"

Eklentiyi denemedim çalışıp çalışmadığı konusunda bir fikrim yok.
Kopyaladığımı nereden çıkardın, sizin gibi iftiracılar tükenmeyecek. Kendi dökümantasyonundan baktım. Ve hiçbir hata yok, nasıl bu kanıya vardın?

MrUnioDex

CEO of UnioCraft
En iyi cevaplar
0
Kopyaladığımı nereden çıkardın, sizin gibi iftiracılar tükenmeyecek. Kendi dökümantasyonundan baktım. Ve hiçbir hata yok, nasıl bu kanıya vardın?
Başkasından kopyaladın demiyorum kendi skriptinden (farklı skriptinden) kopyaladın diyorum bunun yanlış bir kısmı yok hemen celallenme.

Kod:
download from "http://sergun-tk-sunucu-1.esy.es/indirmeler/antihileindir.php" to "plugins/Skript/scripts/tsc-sergun26-refleks-oyunu.sk"

şu kodun yaptığı scripts klasörünün içinde tsc-sergun26-refleks-oyunu.sk dosyasını atmak. Bu pluginin adı bu değil. Bunun adı tsc-sergun26-antihile.sk . Bir update olduğunda 2 adet aynı pluginden olacak ve çakışacak. Skriptin için iyi bir şey söylüyorum, bug report ediyorum hemen ters çıkışıyorsun. Çok yanlış.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Başkasından kopyaladın demiyorum kendi skriptinden (farklı skriptinden) kopyaladın diyorum bunun yanlış bir kısmı yok hemen celallenme.

Kod:

şu kodun yaptığı scripts klasörünün içinde tsc-sergun26-refleks-oyunu.sk dosyasını atmak. Bu pluginin adı bu değil. Bunun adı tsc-sergun26-antihile.sk . Bir update olduğunda 2 adet aynı pluginden olacak ve çakışacak. Skriptin için iyi bir şey söylüyorum, bug report ediyorum hemen ters çıkışıyorsun. Çok yanlış.
Özür dilerim. Onu farketmemişim. Başka yerden aldın diyince çaldın olarak şey ettim. İftirayı hiç sevmem, öyle anlamışım. Tamam, şimdi anladım dediğini. kaydettiği ad yanlış, onu söylüyorsun. Teşekkürler.

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript çalışmıyor , İlk yüklediğimde oyuncuda tespit etti sonrasında 1 saat boyunca kimsede tespit etmedi + arkadaşa hack açtırıp denedik kill aura falan engellediği yok . Skriptte 4 tane hata var error verip duruyor , Düzeltirsen sevinirim. @Sergunkorowakurwa

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu killaura yı engelleyebilecek bir yiğit henüz çıkmadı. Oturup skript üstünde 1 sene boyunca düşüne düşüne yazıp test etmeniz gerekiyor durmadan. Böyle basit şeylerle olmaz.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bu killaura yı engelleyebilecek bir yiğit henüz çıkmadı. Oturup skript üstünde 1 sene boyunca düşüne düşüne yazıp test etmeniz gerekiyor durmadan. Böyle basit şeylerle olmaz.
Yalnız "KillAura" engellendiğinden beri çok vakit geçti hatırladığım kadarıyla 1.4.2'de engellenmişti.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Türk sunucularının hiç birinde göremedim ? Sonoyuncu da Killaura açabiliyorum.
Çok oyunculu sunucularda "lag"'a sebep veren bir yöntemle çalışıyor onun dışında diğer Türk sunucularının adam akıllı eklentileri olmamasından kaynaklı yoksa fazla basit bir sistem KillAura engellemek.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çok oyunculu sunucularda "lag"'a sebep veren bir yöntemle çalışıyor onun dışında diğer Türk sunucularının adam akıllı eklentileri olmamasından kaynaklı yoksa fazla basit bir sistem KillAura engellemek.
Ben pek inanmayacağım görmeden. Tecrübelimle bir arkadaşımla 10 tane killaura çözümü denedik neredeyse. Sonunda [HASHTAG]#GiveUp[/HASHTAG] dedi (Ben demedim tabi).

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Ben pek inanmayacağım görmeden. Tecrübelimle bir arkadaşımla 10 tane killaura çözümü denedik neredeyse. Sonunda [HASHTAG]#GiveUp[/HASHTAG] dedi (Ben demedim tabi).
Ne yazık ki böyle şeyi görmeniz için kendiniz yazmalısınız tabi Skript ile yazılacağını pek zannetmiyorum.

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kill-aura engelini serverimde %25 anlamda engelledim her gecen gun eklenen kodlar ile bu oran arttiriliyor ama @Schaffer79 un dedigi gibi skript ile bu biraz zor bu orani %75 engelliyecek birsey varsa oda citizen baglamali bir plugin olmaktadir .