Texture Pack Degil Grafik, Bakarsaniz Sevinirim

MrSehiroglu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BEN MINE CRAFTTA EN IYI KALITEYE ULAŞMAK ISTIYORUM YANI KENDI OPTIONS BOLUMUNDEN VIDEO AYARLARINDAN BAHSEDIYORUM ORDAN NE AYARLARSAM EN IYI GORUNTUYU ELDE EDERIM. BIRDE SORUN YASIYORUM HER KUPUM ETRAFI BEYAZ CIZGILERLE KAPLI ARKASI GOZUKUYO NEDENI NEDIR ?

Cruel_SLayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yumuşak ışıklandırmayı aç Gelişmiş Opngl kapat uzakta oyna grafikleri gerçekci yap ve en iyi kaliteye ulasmak için 512x512 lik bir texture bu ayarlar pcni aşırı zorluyabilir :) çizgi sorunu kardesimdede var çözümünü bilmiyorum

MrSehiroglu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yumuşak ışıklandırmayı aç Gelişmiş Opngl kapat uzakta oyna grafikleri gerçekci yap ve en iyi kaliteye ulasmak için 512x512 lik bir texture bu ayarlar pcni aşırı zorluyabilir :) çizgi sorunu kardesimdede var çözümünü bilmiyorum

Çok sağol bi yar çekelim bakalım ama o çizgi sorunu berbat bişi yinede sağol :)

MrSehiroglu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o ayarlarla oynuyosan zaten baska çaren yok dahada iyi yapmak için ama optifine modu deneyebilirsin çizgiler konusuna gelirsek 1.4.6 çıktı bide onu dene belki düzelir :D

1.4.6 yı ilk çıktıgı dakka indirdim bişi değişmedi indirdiğimede pişmanım serverlara giremiyorum update ini bekliyorum :(

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız bir sorum var gelişmiş opengl daha iyi yapmazmı? (beğenirmisiniz sadece 1 tane daha lazım :surprise:)