The Elders Scrolls Online Geliyor !!

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Elders Scrolls Online

ZeniMax Online Studios bünyesindeki RPG ustası Bethesda'nın The Elder Scrolls serisi için yaptığı Online projesi olan The Elder Scrolls Online, 5. oyun Skyrim'in 1000 yıl öncesinde geçiyor. Birçok MMORPG oyunundan çok daha fazla RPG dolu bir içerik vaat eden oyunun çıkış tarihi 2013 olarak gösteriliyor.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skyrim V var ama Onlinesi Yapilamadi Çünkü Yapmak Gerçekten Zor Bu büyüklükte bir oyunu ZeniMax Geliştirerek Oyunu Online Yapicak :)

Soulfly

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sen Bana Nerden Nasıl İndircem İndirmeyi Güzelresimli bi sekilde anlatırmısın ::D

Soulfly

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tm suan ben baska bilgisayardayım internet sınırlı indiremem eve gidince denicem [ Laptobta olurmu ]

Soulfly

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft Premiumun Varmı Varsa Özelden Verebilrmisin ------------Paylaşarak------------- [Türkçe Yaması Varmı Yada Alt Yazı]

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Options kismindan :D ve Türkce Yamasi Var ama Menü İçin görevlerde falan olmuyor o kötü ve oyun gerçekten çok büyük o kadar seyi türkce yapamazlar nette arastir bulursun yamasini

Fettah Başdemir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler ilk once sizden ricam Utorrent ve benzeri korsana tesvik eden yorumlardan sakinmaniz.Ve TESO bence rpg icerigi bol ve grafik severlerin gozunu gonlunu acicak bir oyun olucak. Eger oyun hakkinda daha fazla bilgi elde edinmek istiyorsaniz internette 9 dakikalik bir tanitim var onu izleyin derim.