VorBow
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bugün size pek yeni olmasada avcılık simülasyonu üzerine kurulan bir oyunu anlatacağım.
""Yorumlarınızı beklerim""
Kısa Bir Özet:
"
)
Hayvan Bulmak:
Hayvanları bulmak için farkı rezervelere gidiyorsunuz tab tuşuyla elinize ipad gibi bir alet alıyorsunuz hangi rezervdeseniz ordaki hayvanların ayak izle ve dışkısı (kakası xD) ve hayvanların sesleriyle yerini belirliyorsunuz (hayvanları çağırmak için düdüklerini kullanabilirsiniz.) oyunda huntermateyle ayak izlerini inceleyince koyu ve upuzunsa yakınlarda demek hayvana yaklaştığınızda sakın koşmayın eğilerek gidinki ayı ve moose hariç diğer hayvanlar sizden kaçar.
Hangi Hayvanlar Var ?:
Rezervlere özel hayvanlar var
Rezervler:
Whitehart Island>>>>>>Kanada Geyiği (Elk), Kara Kuyruklu Geyik, Hindi, Çakal ve Ak Kuyruklu Geyik
Logger's Point>>>>>>>>Katır Geyiği, Sülün, Yaban Domuzu, Çakal ve Ak Kuyruklu Geyik
Settler Creeks>>>>>>>>Kanada Geyiği (Elk), Yaban Domuzu, Hindi, Ak Kuyruklu Geyik ve Kara Ayı
Redfeather Falls>>>>>>Ak Kuyruklu Geyik, Sığın (Moose),Kara Ayı,Kanada Geyiği (Elk) ve Kara Kuyruklu Geyik
Hirschfelden>>>>>>>>>Kızıl Geyik,Karaca,Sülün ve Bayağı Yaban Domuzu
Hemmeldal>>>>>>>>>>(Yeni eklendi bu rezerv)>Sığın (Moose),Karaca ve Boz Ayı (İskandinav ülkelerinden esinlenmişler.)
Ben karnem iyi olduğu için 300. bolt action rifle silahını ve 3 aylık lisans alıcam sizde eğerki gelmek isterseniz haritama oyunda adım VorBow (burdakiyle aynı
)
Ayı avlerken ayı yem varili alıyorsunuz bunu yemle dolduruyorsunuz yemle doldurup gizleniyorsunuz gelincede ateş ediyorsunuz bence uzaktan vurmak istiyorsanız .300 bolt action rifleyi almalısınız (bence) çünkü mermi hem uzağa gidiyor hemde dürbünü epey yaklaştırıyor.
Moose ve ayılar size saldırabilir.
Mooseun daha çok erkeği siz koşmadan sessizce yaklaşırsanız sizi fark ederse boynuzlayabilir.
Ayıda sessizce yaklaşırsanız size saldırıyor bana bir kere saldırmaya kalktı kafasından vurdum
3 aylık lisansı alayım rehber videouları çekicem
Kısayol Tuşları ve Bazı İpuçları:
Önemli tuşlar şunlar:
"c" tuşuyla koşulur
"space" tuşuyla silahta nişanı alırken hedefe kitlenir
"sağ mouse" nişan alır
"sol mouse" ateş eder
"r" tuşuyla mermi değiştirir
"ctrl" eğilir sürünür ayağa kalkar
İpuçları:
emŞ ile tripod ground blind ve tree stand ile bir yere gizlenip hayvanları yanınıza çağırıp öldürebilirsiniz.
Yarışmalara katılarakda emŞ kazanabilirsiniz.
Hayvan öldükten sonra fotoğraf çekebilirsiniz ve nereden kaç metreden vurmuşsunuz bakabilirsiniz.
Birden fazla kişiyle (multiplayer) oynanabilir.Buda yeni eklendi
Görseller:
Bir ayı resmi adam öldürmüş ve çekmiş:
Kara ayı:
Boz ayı:
Sığın (Moose)
Kara Kuyruklu Geyik:
http://resim.****************/upfiles/1164025/4704B4B4C7FF4177BEC88B3E4585D099.jpg
Hindi:
[DOUBLEPOST=1371145991,1371120959][/DOUBLEPOST]Beyler kimse bakmıyormu yada baktıysanız bi yorum atın 20 sn sürmez
""Yorumlarınızı beklerim""
Kısa Bir Özet:
"
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
" bu siteden üye oluyorsunuz (Türkçe Dilinide eklediler aslında şaşırtıcı çoğu oyunda Türkçe olmazdı Hayvan Bulmak:
Hayvanları bulmak için farkı rezervelere gidiyorsunuz tab tuşuyla elinize ipad gibi bir alet alıyorsunuz hangi rezervdeseniz ordaki hayvanların ayak izle ve dışkısı (kakası xD) ve hayvanların sesleriyle yerini belirliyorsunuz (hayvanları çağırmak için düdüklerini kullanabilirsiniz.) oyunda huntermateyle ayak izlerini inceleyince koyu ve upuzunsa yakınlarda demek hayvana yaklaştığınızda sakın koşmayın eğilerek gidinki ayı ve moose hariç diğer hayvanlar sizden kaçar.
Hangi Hayvanlar Var ?:
Rezervlere özel hayvanlar var
Rezervler:
Whitehart Island>>>>>>Kanada Geyiği (Elk), Kara Kuyruklu Geyik, Hindi, Çakal ve Ak Kuyruklu Geyik
Logger's Point>>>>>>>>Katır Geyiği, Sülün, Yaban Domuzu, Çakal ve Ak Kuyruklu Geyik
Settler Creeks>>>>>>>>Kanada Geyiği (Elk), Yaban Domuzu, Hindi, Ak Kuyruklu Geyik ve Kara Ayı
Redfeather Falls>>>>>>Ak Kuyruklu Geyik, Sığın (Moose),Kara Ayı,Kanada Geyiği (Elk) ve Kara Kuyruklu Geyik
Hirschfelden>>>>>>>>>Kızıl Geyik,Karaca,Sülün ve Bayağı Yaban Domuzu
Hemmeldal>>>>>>>>>>(Yeni eklendi bu rezerv)>Sığın (Moose),Karaca ve Boz Ayı (İskandinav ülkelerinden esinlenmişler.)
Ben karnem iyi olduğu için 300. bolt action rifle silahını ve 3 aylık lisans alıcam sizde eğerki gelmek isterseniz haritama oyunda adım VorBow (burdakiyle aynı
Ayı avlerken ayı yem varili alıyorsunuz bunu yemle dolduruyorsunuz yemle doldurup gizleniyorsunuz gelincede ateş ediyorsunuz bence uzaktan vurmak istiyorsanız .300 bolt action rifleyi almalısınız (bence) çünkü mermi hem uzağa gidiyor hemde dürbünü epey yaklaştırıyor.
Moose ve ayılar size saldırabilir.
Mooseun daha çok erkeği siz koşmadan sessizce yaklaşırsanız sizi fark ederse boynuzlayabilir.
Ayıda sessizce yaklaşırsanız size saldırıyor bana bir kere saldırmaya kalktı kafasından vurdum
3 aylık lisansı alayım rehber videouları çekicem
Kısayol Tuşları ve Bazı İpuçları:
Önemli tuşlar şunlar:
"c" tuşuyla koşulur
"space" tuşuyla silahta nişanı alırken hedefe kitlenir
"sağ mouse" nişan alır
"sol mouse" ateş eder
"r" tuşuyla mermi değiştirir
"ctrl" eğilir sürünür ayağa kalkar
İpuçları:
emŞ ile tripod ground blind ve tree stand ile bir yere gizlenip hayvanları yanınıza çağırıp öldürebilirsiniz.
Yarışmalara katılarakda emŞ kazanabilirsiniz.
Hayvan öldükten sonra fotoğraf çekebilirsiniz ve nereden kaç metreden vurmuşsunuz bakabilirsiniz.
Birden fazla kişiyle (multiplayer) oynanabilir.Buda yeni eklendi
Görseller:
Bir ayı resmi adam öldürmüş ve çekmiş:
Kara ayı:

Boz ayı:

Sığın (Moose)

Kara Kuyruklu Geyik:
http://resim.****************/upfiles/1164025/4704B4B4C7FF4177BEC88B3E4585D099.jpg
Hindi: