The Legend '' Real Warrior ''

Beğendiniz Mi ?

• Kullanılan toplam oy
    5

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
The Legend başlığı altında serinin 2 . bölümü 1. bölümden tamamen bağımsız olan 2 . bölüm ' de macerayı size görevlere uyarak yapıyoruz .
Konumuz : Orduda asker olan MrBoydak uyandığında hiç bilmediği bir kulübede gözlerini açar . Tek hatırladığı şey en son savaşta olduğudur . Ele geçirdiği ipucularla bir deney faresi olarak kullanıldığını öğrenir ve intikamını almaya başlar .
Amacımız : ipuclarını doğru takip ederek intikamımızı almak .
2013-01-01_15.48.06.png
2013-01-01_15.51.09.png

2013-01-01_15.51.17.png

Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Önerilen Texture Pack : Soartex Fanver

Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri benimle paylaş . Hatalarımı düzeltiyim daha güzel haritalar ortaya koymamı sağla :)
Ayrıca eğer beğenirseniz devamı gelecektir .

Keyifli Oyunlar . :)

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map ' da sorun yaşayanlar oyuna girmeden önce Force Updata yapsın arkadaşlar .
Bir de linki sürekli değiştiriyorum harita bazen yanlışlarımı buluyorum . Şimdi gördüğüm kadarıyla yanlış yok .
Keyifli Oyunlar . :)

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür ederim beyler :) Siz devamını istersiniz de ben yapmaz mıyım :)
Bu arada sonunu nasıl buldunuz ?

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam . Ayrıca kişisel görüşünü benimle paylaşırsan sevinirim :)

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Denediğin için ben teşekkür ederim asıl :) Yorumlarını benden esirgeme lütfen :)

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu 1 hafta güncel kalacaktır arkadaşlar . Haritayı deneyen kişiler emeğe saygı olarak bir oyu , bir beğeniyi , bir yorumu çok görmeyin . Geçen haritamda ki istek ve beğeni çok olursa 3 . bölümü çıkartacağım :)

PirateEnder534

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikaye:Geçtim baya bir yeri sonra o Sana bir hediyem var dediğin yere geldim kırıdm taşı kedileri gördüm sonra boooooooom diyerek felç oldum ama kediler ölmedi mapı bitiremedim napalım şanş oraya senmi tnt koydun yoksa creeper mi geldi hatırlamıyorum anlık bişeydi

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim . Zevk aldıysanız ne mutlu bana devamını getireceğim inşallah :)

Mrboydak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hikaye:Geçtim baya bir yeri sonra o Sana bir hediyem var dediğin yere geldim kırıdm taşı kedileri gördüm sonra boooooooom diyerek felç oldum ama kediler ölmedi mapı bitiremedim napalım şanş oraya senmi tnt koydun yoksa creeper mi geldi hatırlamıyorum anlık bişeydi
Hayır kesinlikle öyle bir şey yok eğer 1.bölümü oynadıysan görmüşsündür '' Bana güvenebilirsiniz '' diye mesajlar verdim size . Ben oyuncu dostuyum size oyunda rahat edin diye bir sürü yardım ettim kaybolmayın diye evinize fener taktım . Yürümeyin diye vagon sistemi kurdum . Harita verdim . Emin olun bunlar çok zamanımı aldı fakat ben de yaparken eğlendim . Bana bu konuda güvenebilirsiniz :)