Antnms
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
The Mining Dead
Sunucumuz bir zombi roleplay sunucusu Dünya'yı zombiler basıyor ve sen aracına atlayıp Moreland kasabasına doğru yola çıkıyorsun. Burada polisler tarafından korunan bir sığınak görüyorsun! Ve hemen onların arasına katılıp maceraya katılıyorsun. İçeride güvendesin ancak dışarıda olaylar çok farklı insanlar birbirlerini yemek için öldürüyor, zombiler her yerde..
Sunucumuz bir roleplay sunucusudur, kasabamız tamamlanmıştır ancak bir kaç eksik var bazı yerlere dağ yapılmalı ve şehir düzenlemesi devam etmeli ben tek başıma geliştiriyorum, texture pack üzerinde çalışmaya başladım. Şuanlık araçlar silahlar ve bazı özellikler tamamlandı ancak hala geliştirmemiz gereken çok özellik var. Bu yüzden deneyimli kişiler arıyorum. 1 Mimar, 1 Moderatör ve 1 Rehber lazım bunlar içinde kendini kanıtlayanları adminliğe yükselteceğim ve kalıcı bir ekip kuracağım. Sunucu tamamlandığında hosta alınıp açılacak şuanda sunucumuz portlu ve 2 gb rama sahiptir. Sunucu versiyonumuz 1.12.2'dir. 1.13 plugin desteği az olduğundan geçilmemiştir.
Başvuru formu
Kod:
Bana kendinizi tanıtın (adınız,yaşınız v.s) :
Minecrafta ne zaman başladınız bildikleriniz :
Hangi yetkiyi istersiniz :
Troll müsünüz ciddi misiniz :
Sunucumuza neler eklemek istersiniz :
Uzun süre yetkili olucakmısınız :
Günlük kaç saat aktif olabilirsiniz :
Roleplay biliyor musunuz :
Discord adresinizi alabilirmiyim ? :
Sunucu hakkındaki düşünceleriniz :