the walking dead 5.sezon muhabbet

• Konuyu başlatan AtillaHosting
  • Başlangıç tarihi
A

AtillaHosting

Ziyaretçi
eveet yeni sezonun başlamasıyla zaten yamyam zombilerle uğraşmaktan sıkılanlar için birde üstüne yamyam adamlar çıktı.. son bölümde ben bile iğrendim.. ricki dinleyip o herifleri öldüreceklerdi.. vali yide öldürmediler olan hershel ve masumlara oldu... insan ders alır..!!!

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İzliyordum, ama sevdiğim Dedecik öldürüldükten sonra diziyi bıraktım. O dedecik ölmeyecekti :'(

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
yanlış zamanda bırakmışsın.. olaylar çözülmeye başladı... gerçi herşeyin arkasında ne çıkacağı belliydi..

A

AtillaHosting

Ziyaretçi
dedecik değil o , ADAMMMM
ADAM değil HERSHEL

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
2. Bölümü dün izledim Süpeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
The Walking Dead, bir yaşam tarzıdır.
The Walking Dead, haftanı anlamlı kılan şeydir.
The Walking Dead, bekleyecek bir şeyin olmasını sağlar.
The Walking Dead, gerilim, aksiyon, korku, romantizm ve dramı aynı bölümde yaşatabilir.
The Walking Dead, beni ben yapan yegane şeylerden birisidir.

Gelgelelim 5. sezona.. Sezon açılışı büyük bir "patlama" ile yaptı. Ben şahsen Terminus'tan bir bölümde kurtulmalarına şaşırdım. O mekan bence 40 dakikada yok olmamalıydı. Ancak kurtarmayı gerçekleştiren Carol'daki gücü herkes gördü sanırım. Bir tüfek ve oyuncak roketle ana kahramanları kurtardı sonuçta. Sam her ne kadar şanslı olmasa da...

Konuşabileceğim yüzlerce satırım var. Eğer konu uzun ömürlü olursa devam edebilirim. Bence TWD'nin grubu da açılmalı. Belki ben açarım. Neyse.
İyi forumlar. :sgül:

R

Reloven

Ziyaretçi
İlk Bölümünü Beğenmedim Az Sonra 2. Bölümü İzliyicegim Editlerim Buraya.