Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eveet yeni sezonun başlamasıyla zaten yamyam zombilerle uğraşmaktan sıkılanlar için birde üstüne yamyam adamlar çıktı.. son bölümde ben bile iğrendim.. ricki dinleyip o herifleri öldüreceklerdi.. vali yide öldürmediler olan hershel ve masumlara oldu... insan ders alır..!!!
The Walking Dead, bir yaşam tarzıdır.
The Walking Dead, haftanı anlamlı kılan şeydir.
The Walking Dead, bekleyecek bir şeyin olmasını sağlar.
The Walking Dead, gerilim, aksiyon, korku, romantizm ve dramı aynı bölümde yaşatabilir.
The Walking Dead, beni ben yapan yegane şeylerden birisidir.
Gelgelelim 5. sezona.. Sezon açılışı büyük bir "patlama" ile yaptı. Ben şahsen Terminus'tan bir bölümde kurtulmalarına şaşırdım. O mekan bence 40 dakikada yok olmamalıydı. Ancak kurtarmayı gerçekleştiren Carol'daki gücü herkes gördü sanırım. Bir tüfek ve oyuncak roketle ana kahramanları kurtardı sonuçta. Sam her ne kadar şanslı olmasa da...
Konuşabileceğim yüzlerce satırım var. Eğer konu uzun ömürlü olursa devam edebilirim. Bence TWD'nin grubu da açılmalı. Belki ben açarım. Neyse.
İyi forumlar.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.