'Ticari Amaç' Kullanıcıları Buraya!!!

Bugs_Bunny

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu konu Ticari ilişkisi olmayan userlarımız için değildir. Lütfen Ticari amacı olmayan kişiler buraya yorum yazmasınlar. Aksi taktirde üyeliginiz geçici cezalar almaya kadar gidebilir.
Bu durum TÜM KULLANICILAR için Ciddi bir durum arz etmektedir.

Merhaba sevgili Ticari hedefleri olan, formumuzun Ticari üyeleri.

Biliyoruz ki hepinizin bu Kategorideki amaç ve hedefleri çok farklı. Herkes bir şekilde çarkı çevirmek zorunda.

Fakat 'bir şekilde' sözüme burada dikkat etmenizi istiyorum..
Nasıl şekil bu şekil?
Arkadaşlar Gerçek şu ki;
Birilerinin Hakkına gasp ederek çark dönmez.
Birilerini Dolandırarak yol kat edilmez.
Kendi menfaatiniz için başkasının Duygu-Düşünce-His ve Psikolojik durumunu düşünmeden TİCARİ bir iş yapılmaz...

Burada ki Hedef KİTLE Minecraft'tır ve Minecraft'ın Ülkemizde Yaş ortalaması 6-20 ( istisnalar hariç)'dir

Burda ki birçok kişi Server Vaatleriyle insanları kandırmakta olduğunu, birçok kişiye server satarak, 10 gün sonra 20 gün sonra server ellerinden geri alınmasının yaşandığını, ya da Herhangi bir sebepten dolayı Müşterileriyle PARAYI alana kadar ilgi PARAYI aldıktan sonra ilgisiz bırakanlar oldugunu tespit ettik..

300-500 TL 'ye Makine Kiralayan herkes Hosting Şirketiyim diye geçinemez.

Ben bugünden itibaren Forumun bu bölümü Temizlemeye başlıyorum.. Bu Bölüm ÖZEL ÜYELER olarak adlandırılan bir kategoride olacak ve ADMİN Onayından geçmeyen üye burada Konu açamayacak.

Bakınız: Forum Adminimizin ÜYELİK İçin açtığı başlık <<< Burayı mutlaka okuyun!!!

En geç 3 iş günü içinde ÜYELİK işlemlerinizi Adminlerimize yaptırın. İşlem gerçekleştirmeyen herkesin konusu, 3 iş günü sonrasında kaldırılacaktır.

Bu Konuyu Okuyan herkesin Aşağıda Okuduğuna ve Anladığına dair Yorum atmasını istiyorum.

Kazancınız ve Dualarınız Bol olsun!

Dipnot: hiçbir Ticari üye, bir başka ticari üyenin Konusuna gidip, FİYAT-YÖNTEM-SİSTEM vb. Her hangi bir konuda Olumsuz yorumlarda bulunamaz ve kötüleyemez! bu davranışları sergileyenlerin üyelikleride aynı şekilde iptal edilecektir.

NitradoTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tarafımızdan bu konu gayet iyi anlaşılmıstır. Umarım her şey bu şekilde başladığı gibi gider ^^

özdemirhost

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tarafımızca konu anlaşılmıştır. ilk günden beri bu sisteme uygun iş yapmaktayız ve bu konuda sizlere destek olmaktan mutluluk duyuyoruz.