Timbercraft Hamachi Server

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar muhtemelen kullanıcı adımı görünce ne saçma biri demişsinizdir :D Ama burada bi hesabım daha vardı onun nicki LoneAssassin'di ama şifresini unuttum ve ben de bu hesabı açtım :D Her neyse servera gelelim. Başlıkta da belirttiğim gibi bu bir hamachi server ve girmek için hamachi adlı programa ihtiyacınız var (ki bunu forumdaki hemen hemen herkes biliyordur). Aslında bukkit kurmayı düşünüyordum böylece plugin işine de girebilirdim ama beceremedim işte o yüzden hamachi kurdum umarım plugin olmasa da eğlenirsiniz :) Server'daki map 1.1 mapi olduğu için bazı yerlerde hatalar olabiliyor (mesela sandıklar ters konmuş olabiliyor), bu hataları düzeltmeye çalıştım ama gözden kaçırdığım yerler olabilir eğer görürseniz haber vermeniz yeterli :) Serverda whitelist şu an aktif değil ama grief vb. yapan olursa karalisteye eklenecektir. Her neyse, bu kadar hoşbeş yeter sanırım; şimdi gelelim teknik bilgilere:

IP:25.154.188.45
Şifre: lol
Hamachi Ağ Adı: Issız Mekan

Durum: Açık

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server şu an kapalıdır eğer girmek istiyorsanız buraya yazın açarım :) Galiba konuya yanıt gelmemesinin sebebi de kapalı olması galiba, 13 gösterim 0 yanıt :D

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server şu an açıktır ama biraz sonra okul var o yüzden 15-20 dk. sonra kapanacak bilginize!

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer açılmasını isterseniz hamachiden mesaj atın :) Yeni hamachi odaları kurmaya başlıcam çünkü 5 kişilik oda yetmicek galiba :D

asdafdas

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Bukkit olmuştur IP aynı isteyen gelebilir tabi yine açmam için hamachiden mesaj atmalısınız :D