Too Many Items Mod 1.3.2

fuckinamazing

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nedir bu TMI(Too Many Items)

Merhabalar. Çoğu "Custom Map"'lerde bazı "Monster Spawner*" lar görürsünüz. Bu monster spawnerlar nasıl koyulur acaba bu map'e. Şöyle anlatayım Öncelikle Monster Spawner;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bundan önce yüklemeniz gereken bir mod var. Too Many Items. Too Many Items bütün itemleri görüp alabilmenizi sağlar. Creative moda geçebilirsiniz, Yağmurun yağmasını sağlayabilirsiniz engelleyebilirsiniz ve daha birçok şey. Öncelikle TMI'dan bir görüntü;​
Too Many Items nerdeyse Minecraft oynıyan herkesin favori modudur.Çünkü bu mod sayesinde oyunda bulamadığınız ihtiyacınız olan veya creativede bile alamadığınız birçok eşyayı çok basit bir şekilde elde edebilirsiniz.Mesela Işık Taşı istiyor ama alamıyorsunuz çünkü nethere gitmeye üşendiniz 3 sn içerisnde ışık taşı alabilirsiniz yada monster spawner,ateş vb creativede bile alamadığınız birçok eşya bu mod ile sizle olur.

TooManyItems_by_Marglyph_1.6.61.png

Ayrıca mevcut eşyalarınızı kaydetip ölünce aynılarını geri tek tuşla alabilir.Yağmuru karı havanın gündüz mü akşam olacağını zorluğu ayarlıyabilir ve hatta survivaldan creative bile geçebilirsiniz.
İşte çoğu kişinin hayranı olduğu neredeyse izlediğiniz her videoda gördüğünüz bu efsane modun 1.3.2 için olanın videosu

20110711_144321_175118.jpg

Peki iyi hoş da nasıl indircem diye düşünenler için cevap çok basit bu installer sayesinde dosyayı indirdikten sonra install mod diyeceksiniz ve çok rahat bi şekilde oynıyacaksınız biraz daha açık olursak
1)Aşağıdaki linkten dosyayı indirin
2)Dosyayı açın
3)Küçük bir pencere çıkıcak o pencerede yeşil renkte olan install moda tıklıyacsınız
4)Önünüze Backup la ilgili bi soru çıkarsa No diyeceksiniz
5)TMI İnstalled dediğinde oyuna girin
6)Eğlenin !!!!
Linkler:
Link1:

Not:Linker kırılırsa 2.Link konulacaktır.
Herkese İyi Oyunlar Umarım İşinize yaramıştır.

Berkay Öcal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim şu linki mediafire veya rapidshareye paylaşsanda insalar beklemese :) Tamam 30 sn kısa ama kaç kişi bekliyo bi düşün.. Onun dışında çok teşekkür ederim..
Edit: haya veriyor Başlatma hatası ben anlamadım sürüm yanlış diyor ve yüklemiyor..

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayatımda bu forumda ilk defa gördüğüm adam akıllı mod anlatımlarından biri, Berkay öcal yanlış yüklemişsindir, Sürüm hatası vermez, minecraftından kaynaklanır fazla mod varsa çakışmıştır. Bende tıkır tıkır çalıştı maşallah :)

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Nedir bu TMI(Too Many Items)

Merhabalar. Çoğu "Custom Map"'lerde bazı "Monster Spawner*" lar görürsünüz. Bu monster spawnerlar nasıl koyulur acaba bu map'e. Şöyle anlatayım Öncelikle Monster Spawner;

Bundan önce yüklemeniz gereken bir mod var. Too Many Items. Too Many Items bütün itemleri görüp alabilmenizi sağlar. Creative moda geçebilirsiniz, Yağmurun yağmasını sağlayabilirsiniz engelleyebilirsiniz ve daha birçok şey. Öncelikle TMI'dan bir görüntü;
Too Many Items nerdeyse Minecraft oynıyan herkesin favori modudur.Çünkü bu mod sayesinde oyunda bulamadığınız ihtiyacınız olan veya creativede bile alamadığınız birçok eşyayı çok basit bir şekilde elde edebilirsiniz.Mesela Işık Taşı istiyor ama alamıyorsunuz çünkü nethere gitmeye üşendiniz 3 sn içerisnde ışık taşı alabilirsiniz yada monster spawner,ateş vb creativede bile alamadığınız birçok eşya bu mod ile sizle olur.
Ekli dosyayı görüntüle 6246

Ayrıca mevcut eşyalarınızı kaydetip ölünce aynılarını geri tek tuşla alabilir.Yağmuru karı havanın gündüz mü akşam olacağını zorluğu ayarlıyabilir ve hatta survivaldan creative bile geçebilirsiniz.
İşte çoğu kişinin hayranı olduğu neredeyse izlediğiniz her videoda gördüğünüz bu efsane modun 1.3.2 için olanın videosu

Ekli dosyayı görüntüle 6247
Peki iyi hoş da nasıl indircem diye düşünenler için cevap çok basit bu installer sayesinde dosyayı indirdikten sonra install mod diyeceksiniz ve çok rahat bi şekilde oynıyacaksınız biraz daha açık olursak
1)Aşağıdaki linkten dosyayı indirin
2)Dosyayı açın
3)Küçük bir pencere çıkıcak o pencerede yeşil renkte olan install moda tıklıyacsınız
4)Önünüze Backup la ilgili bi soru çıkarsa No diyeceksiniz
5)TMI İnstalled dediğinde oyuna girin
6)Eğlenin !!!!
Linkler:
Link1:

Not:Linker kırılırsa 2.Link konulacaktır.
Herkese İyi Oyunlar Umarım İşinize yaramıştır.

Kardeşim AÇıklama İyide İlk başta Nedir bu TMI(Too Many Items)

Yazmışsın bu yanlış
Mob spawnerlar yoktur TMİ de

Berkay Öcal

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayatımda bu forumda ilk defa gördüğüm adam akıllı mod anlatımlarından biri, Berkay öcal yanlış yüklemişsindir, Sürüm hatası vermez, minecraftından kaynaklanır fazla mod varsa çakışmıştır. Bende tıkır tıkır çalıştı maşallah :)
Ben hiç mod kullanmam bi texture pack kullanıyorum o bunu yüklüycem hata veriyor öyle yazıyor sonra bunun boyutu büyük yani ben başka yerden indirdim 50 mb ve çalıştı sadece kopyaladım rardaki dosları.. Ben olsam yükletceme şunu rara çeviririm anlatımın süper ama..

Furkanipek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim AÇıklama İyide İlk başta Nedir bu TMI(Too Many Items)

Yazmışsın bu yanlış
Mob spawnerlar yoktur TMİ de
Yanlış biliyorsun TMI da Mob spawnerler vardır ben bircok kez koydum sonra baktığımda yaratıklar :)

Emrehan1233214

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
TMI'nın bazı sürümlerinde Mob Spawner Vardır ama Bu mob spawner Domuz canlandırır, Bazı TMI versiyonlarında ise hepsinden vardır Bu sürümde var :)

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
TMI' De Mob Spawner Yoktur
-
./give *** 52 64 vardır bu da domuz spawnerı verir
Serverlerde Esential Plugini Varsa spawner koyup ./spawner zombie , skeleton , creeper
Diyince O spawnera dönüşür

Yardımım DOkunudysa Ne Mutlu Bana

fuckinamazing

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eğer mob spawneri yapmak istiyorsanız .minecraft ta Too Many Items adlı not defterini açıp spawneri pigi silip istediğiniz mob U yazın mesala skeleton