Yardım tren

kingong

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Ben yaratıcı modunda oynuyodum ve bir istasyon kuracaktım rayları dizdim vagonu koydum ve bindim ama bi türlü hareket ettiremedim süremedim o nasıl sürülecek bilen varsa acil söylesin nolur avil

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Hareket ettirmek için minecartı itip hemen binmen gerekiyor. Eğer dümdüz gidiyorsa raylar sana Powered Rail gerekiyor. Yanına redstone torch koyarak aktif edebilirsin. Böylelikle minecart yarı yolda durmaz, powered rail güç verir. Benim söyleyeceklerim bu kadar.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Hareket ettirmek için minecartı itip hemen binmen gerekiyor. Eğer dümdüz gidiyorsa raylar sana Powered Rail gerekiyor. Yanına redstone torch koyarak aktif edebilirsin. Böylelikle minecart yarı yolda durmaz, powered rail güç verir. Benim söyleyeceklerim bu kadar.
Adam belki biliyordu yorum kalabalığı yaptığın için teşekkürler.

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Ben hep böyleyimdir :p Birşeyi uzun uzun açıklamadan duramam :D Hatta başka birşeyde eklerim :D

Storm

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Pekala, kirletmesek daha iyidir. Sende bilgilendirme için sağ ol :hihi:

PangeRA

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende bir şey sormak istiyorum. Bende Powered ray koyduktan sonra bayır aşağı detected ray koyuyom hızlanıyo aşağıya düz tarafa koyuncada fren rayı gibi duruyo yani powered ray sanki bende fren rayı gibi bişi nası duzelticem? Acil yardım edin :)

PangeRA

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bende bir şey sormak istiyorum. Bende Powered ray koyduktan sonra bayır aşağı detected ray koyuyom hızlanıyo aşağıya düz tarafa koyuncada fren rayı gibi duruyo yani powered ray sanki bende fren rayı gibi bişi nası duzelticem? Acil yardım edin :)
Tmm buldum