Trollemek...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar siz de hiç Minecraft'a yeni başlamış arkadaşınızı trollediniz mi ? Ben "Bak şurdaki yeşil şeyin yanına git, tıssss diye ses çıkarsa dosttur" demiştim. Sonra BUMMMMM :D Siz de hiç böyle şeyler yaptınız mı ?

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bitane ev yaptım zemininin altına tnt döşedim işte bide basınç tabakası koydum evin öteki kısmınada chest koydum ev derken küçücük bir depo işte arkadaşı çağırdım eşyaya ihtiyacın varsa alabilirsin dedim bu içeri bi girdi manyak patladı :D

wolcanus

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben herobrine kılıgına girdim tüm malını mülkünü aldim kill falan filan yazarken adami yaptiğim bi depoya götürdüm chest koydum üzerinde dia yazıyordu adam koştu pistonlarla yaptığım tuzaga düştü kapifalan kapandi üzerine lav yağdı öldü :D aslinda hala yapiyorum wqeqweqweq :D

ezikleriezen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben çocuğun evinde uyurken yatağın üstüne ender pearl koydum adam korktu yazdı ender pearl zararlı mı diye ben de ısırmaz dedim :D:D daha komği adam korkup minecrafttan çıktı bu arada ender pearl eşya tablosu...

ÖMER748

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende arkadasimi trolledim biyere tabela koydum dedimki altını kaz panpa elmaslari alta gizledim hemen aşşaği kazdi altinda lav çikti sonra yandi kül oldu :D

hpg62

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaş oyuna girdi bnde herobrine skini vardı beraber oynuyoduk çocuk korkudan altına etti ama çocuk öyle korktuki anlayamzsınız

78kardemır78

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben arkadaşa kaz burayi dedim kazdı üstüne kum attım öldü :D birde evimize creeper kodum vurdum merdivenden aşaği düştü bizimki crafting yapiomuş patladı öldü :D

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
Arkadaşla creativede ev yapıoduk bende too many items kullanıyodum adamın eve tünel kazıp bütün spawnerleri dizdim ve eve geri geldim :D

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim arkadaş demir kapı koyup şalter koymayı unutmuş :D camı kırıp girmiş içeri :D

ulrade99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nether portali yapip "kanka nethere gelsene" dedim netherdede geçidin etrafini alevlerle yaktim :D eriyerek öldü

balbayalper

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ben creative açık survival oynarken arkadaşıma yapmıştım

küçük bir depoya dispenser döşedim içlerine fire ball koydum karşıya chest ve bütün yola basınç plakası koydum tabi altlarından bağlı çevresinide tapınak gibi yaptım jungle biomdaydık o tür tapınaklar olur ya öyle yaptım işte yosun taşlı felan tabela koyup Diamond yazdım demir kapı koydum kapının önüne bir plaka daha koydum içeri girerse çıkamasın diye içeri koymamıştım bizimki aç tabi girdi söyleyince 3 dk geçmedi pat bütün itemleri gitti hala kullanıyorum süper bir şey.

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben creative açık survival oynarken arkadaşıma yapmıştım

küçük bir depoya dispenser döşedim içlerine fire ball koydum karşıya chest ve bütün yola basınç plakası koydum tabi altlarından bağlı çevresinide tapınak gibi yaptım jungle biomdaydık o tür tapınaklar olur ya öyle yaptım işte yosun taşlı felan tabela koyup Diamond yazdım demir kapı koydum kapının önüne bir plaka daha koydum içeri girerse çıkamasın diye içeri koymamıştım bizimki aç tabi girdi söyleyince 3 dk geçmedi pat bütün itemleri gitti hala kullanıyorum süper bir şey.
KIRMIZIYLA YAZMAYAYDIN EYİYDİ. Monitörle aramdaki mesafe 70 cmden 10 cmye düştü :D