TSC DarkRP - NLR Sistemi

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Hani bana etiket :( (Bu arada her zamanki gibi gayet başarılı)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
NLR bir geri dönüş sayaç'ı değilmi ? oyuncular öldüklerinde biryerde kapalı kalmalarını yapabilirmisin ? 3 dakika boyunca[DOUBLEPOST=1433155746,1433155031][/DOUBLEPOST]Skriptte hatamı var ölüyorsun 3 dakika bekliyorsun birde süre artmaya başlıyor ?

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Sistem bozuk süre biterken bi sayıda tekrar çoğalmaya başlıyor sergün çabuk gel :D

S

sergun26

Ziyaretçi
NLR bir geri dönüş sayaç'ı değilmi ? oyuncular öldüklerinde biryerde kapalı kalmalarını yapabilirmisin ? 3 dakika boyunca[DOUBLEPOST=1433155746,1433155031][/DOUBLEPOST]Skriptte hatamı var ölüyorsun 3 dakika bekliyorsun birde süre artmaya başlıyor ?
Kendi sunucumda kullandığım kod, zaten kapalı bir yere ışınlıyor. On death kısmına bakarsan görürsün, o yeri ayarlama komutu yapmadım. Skript 2.2 kullanıyorum ve sorunsuz.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kendi sunucumda kullandığım kod, zaten kapalı bir yere ışınlıyor. On death kısmına bakarsan görürsün, o yeri ayarlama komutu yapmadım. Skript 2.2 kullanıyorum ve sorunsuz.
Süre doluyor 20'ci saniyede falan galiba birden birşeyler oluyor yukarı doğru çıkmaya başlıyor 1dk,2dk,3dk diye artıyor ?