S
sergun26
Ziyaretçi
Silindi, konu kaldırılsın.
Moderatör tarafından düzenlendi:
Minecraft DarkRP sunucum var.Garry's mod sunucun mu var![]()
kaçıncı nesil?Şukunu Verdım![]()
sen takıntımısın her mesajıma ters cevap yazıyonkaçıncı nesil?
hayır sen şuku kelimesini kullandın ve bunu genelde inci sözlükte kullanırlar bende senin yazarlığının kaçıncı nesil olduğunu sordumsen takıntımısın her mesajıma ters cevap yazıyon
incici oldum ıcın alıskanlık yapmıstırhayır sen şuku kelimesini kullandın ve bunu genelde inci sözlükte kullanırlar bende senin yazarlığının kaçıncı nesil olduğunu sordum
gerçekten bir inci sözlük yazarı olsaydın kaçıncı nesil diye sorduğum zaman neyi kast ettiğimi anlardınincici oldum ıcın alıskanlık yapmıstır![]()
Kendi sunucumda kullandığım kod, zaten kapalı bir yere ışınlıyor. On death kısmına bakarsan görürsün, o yeri ayarlama komutu yapmadım. Skript 2.2 kullanıyorum ve sorunsuz.NLR bir geri dönüş sayaç'ı değilmi ? oyuncular öldüklerinde biryerde kapalı kalmalarını yapabilirmisin ? 3 dakika boyunca[DOUBLEPOST=1433155746,1433155031][/DOUBLEPOST]Skriptte hatamı var ölüyorsun 3 dakika bekliyorsun birde süre artmaya başlıyor ?
Süre doluyor 20'ci saniyede falan galiba birden birşeyler oluyor yukarı doğru çıkmaya başlıyor 1dk,2dk,3dk diye artıyor ?Kendi sunucumda kullandığım kod, zaten kapalı bir yere ışınlıyor. On death kısmına bakarsan görürsün, o yeri ayarlama komutu yapmadım. Skript 2.2 kullanıyorum ve sorunsuz.
Bende sorunsuz, sende bir sorun var. Sergün kim?Süre doluyor 20'ci saniyede falan galiba birden birşeyler oluyor yukarı doğru çıkmaya başlıyor 1dk,2dk,3dk diye artıyor ?