Şu attığım ssden sonra Bırakır mısın konuyu ?RE-ZA-LET.
Benim İzmir 80 TL falan ödüyorum 75 GB kota 7mbps hız 0.60-1 mbps upload
vds mi kulanıyorsun kardeş bu neŞu attığım ssden sonra Bırakır mısın konuyu ?
Ekli dosyayı görüntüle 47144
Kendi bilgisayarımvds mi kulanıyorsun kardeş bu ne
upload biraz düşük kalmamış mı:/Şu attığım ssden sonra Bırakır mısın konuyu ?
Kızım sana dedim gelinim sen anla...
Alt yapı...upload biraz düşük kalmamış mı:/
Ama bu baya adaletsizlik ya rezalet ya, bu ne ya!Şu attığım ssden sonra Bırakır mısın konuyu ?
Öncelikle gidip alt yapının en kaliteli internetini alıyorsun daha sonra bir daha atıyorsun aradaki farkı da görüyorsunAma bu baya adaletsizlik ya rezalet ya, bu ne ya!
![]()
Sen hala nasıl ve neden konuşuyorsun dostum ya şikayet edecek durumda değilsin bence
Siz naptınız ya :/ Superonline merkezi sanırım sizin eve kuruluŞu attığım ssden sonra Bırakır mısın konuyu ?
Yeterli bir ücret ile binana alt yapı yaptırabiliyorsun araştırmanı öneririmSiz naptınız ya :/ Superonline merkezi sanırım sizin eve kurulu![]()
Bu zamanlar Türkiye'ye aşırı derecede yoğun saldırı yapılmaktadır.En son Van'da yaşanan bir olay yüzünden diyorlardı.Bu sorun Türkiye genelinde mi var? Sorunla ilgili bilgisi olan var mı?
10.000 Mbps 209.116,85 ₺Siz naptınız ya :/ Superonline merkezi sanırım sizin eve kurulu![]()
Saldırıyı (yaklaşık) 5 gündür aralıksız olarak mı yapıyorlar? Daha önce hiç böyle bir saldırı görmedim de.Bu zamanlar Türkiye'ye aşırı derecede yoğun saldırı yapılmaktadır.En son Van'da yaşanan bir olay yüzünden diyorlardı.
Türkiye'ye en büyük saldırı yapan ülke Rusya.Özellikle Doğu'da yaşayanlar bu saldırıdan çok etkilenmektedir(bazıları)
Darbe gecesinden önce internetimin indirme hızı 36MB/s idi.Darbe gecesinden sonra 20MB/s ye indi.
Bende tam anlamadım.Ama en çok net ve herkesin bildiği bir cevap var o da Türkiye'ye saldırı yapılıyor.
Aylardır belkide Yıllardır yapıyorlar..Saldırıyı (yaklaşık) 5 gündür aralıksız olarak mı yapıyorlar? Daha önce hiç böyle bir saldırı görmedim de.