ProOyuncu12
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Bu Gün Gülüp Geçinçek Bir Gün Değil
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.
Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.
saolasınSeninde kardeşim
Genelleme yapmak istemem ama böle konular açan az oluyor herkes oyunla kafayı bozmuş durumdasaolasın
aynen birazda dış dünyayla bağlantı kurmak lazım.[DOUBLEPOST=1412429005,1412428924][/DOUBLEPOST]Genelleme yapmak istemem ama böle konular açan az oluyor herkes oyunla kafayı bozmuş durumda
Sağolasın.Seninde bro.
[/urlher ne kadar ölen hayvanlara üzülsem de balkondan bakıp kesilen hayvanları izleyerek masturbüsyon yaparak harika bir zaman geçireceğim hele en çok debelenmeleri beni çok tahrik ediyor
senin'de kardeşim.Ben bayram olarak yaşamasamda. Sizin bayramınız kutlu, mutlu ve sevdiklerinizle olsun.
Yaşı 16*Nerede o eski bayramlar.. Ahhh ahh..
Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun..
*
Yine birsürü hayvan İslami koşullara göre veya hayvan haklarına göre kesilmedi.. O yüzden çok saçma bir bayram bana göre.. Tek tatil olayını seviyorum gerisi boş..
17Yaşı 16*
Çok çok 10 yıl öncesini hatırla her şey aynı nerdeyse bunu 70 yaşındaki amcalar nineler diyor daha bunu demek için yaşın genç bence.
Doğru. [DOUBLEPOST=1412460265,1412458821][/DOUBLEPOST]Çok çok 10 yıl öncesini hatırla her şey aynı nerdeyse bunu 70 yaşındaki amcalar nineler diyor daha bunu demek için yaşın genç bence.
En son bu lafı kullandığım da benimle güzelce dalga geçmişlerdi sanki 60 yıl yaşamış ta diye.Nerede o eski bayramlar.. Ahhh ahh..
Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun..
Yine birsürü hayvan İslami koşullara göre veya hayvan haklarına göre kesilmedi.. O yüzden çok saçma bir bayram bana göre.. Tek tatil olayını seviyorum gerisi boş..