Türk Creative

Egos123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar bir türk creative serverı açtım her şey serbest pvp yok pve dungeonları yapıyorum hamachi sererıdır adı Türk Creative dir şifre 123 ip: 25.238.126.24 online mode false
her şey serbesttir sadece yapılan binaları ve yazıları yok etmeyin yoksa banlanırsınız

kaand

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Paralı üye derken hamachi paralı mı :D online mod offline derken ne kastetin ?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ohoo :S
sizin işiniz yaş...
online mode ne onu bile bilmiyorsunuz.(online mode offline ondan olabilir << buna çok güldüm.online mode'yi aşmış arkadaş bide offline mode icat etmiş:) online mode off ondan olabilir deseydin bari :) [ki yanlış ne alakası var offline olsa premiumlarda girebilir :D )
online mode demek premium olmayanların girememesidir.yani nick-passların internet üzerinden doğrulanması.[minecraft.net]
online mode "on" sa sadece premiumlar girebilir.
eğer "off " sa herkes girebilir.

hamachinin bomboş olmasının sebebi ise çok bilmiş ama gerçekte hiç birşeyi bilmeyen [ki buna hamachideki büyük küçük harf uyumunuda bilmemek dahil...!] insanlar grubu.[buda mcturkun %75 i malesef.]
herseyi biliyoruz ama hiçbir şey bilmiyoruz.servere stop yazdım kapandı bida nasıl açcam diye konu açanda var insaf...

neyse bende biraz bilgiçlik tasladım.olsun olsun ben bilirem :)[ <<< adam pro]

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
öğrenmen lazım ama :S
git ege ile minecraft izle filan sonra forumda takıl kendi serverini açmaya çalış.
bilgisayar öküzü1 olarak tabir ettiğim kimselerden değilsen 1 ayda sökersin bu işleri.

1:bilgisayarı açıp kapamaktan başka bir şey bilmeyip bilgisayar kullanıyorum diye geçinen kişi veya kişiler.

Egos123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dikkat galiba serverda Herobrine var çölün ortasında bir piramid buldum biraz tırstım itiraf edeyim

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dikkat galiba serverda Herobrine var çölün ortasında bir piramid buldum biraz tırstım itiraf edeyim
yav he hee.
oha diyorum piramit görüyorsunuz herobrine var dionuz.
piramit doğal bir şey.
oyunu öğrenmeden her gördüğünüzü herobrine sanıyorsunuz.
yok efenim maden yolu buldum.[mineshafter]
yok efenim ormanda bina buldum.[orman tapınağı-jungle temple]
yok efenim uçan tepe buldum.
kesin herobrine var!
oyunu öğrenin biraz...
internetten eğitim videoları filan izleyin.