Türk HG Mapı HungerPark :D

Sizce bu map güzel mi peki ya yeni türk hg maplarına ışık tutar mı?

• HARİKA!-EVET TUTAR

Kullanılan: 4 100.0%
  • Müthiş - İnşallah

Kullanılan: 0 0.0%
  • Eh işte- Kısmen

• Bu map mı la asdsasad- Lan bi git ne alaka :D

• Kullanılan toplam oy
    4

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ilk önce biraz türk haritalarından konuşalım :
Güzel korku mapı yapan arkadaşlarımız var, Güzel yapılar yapanlar var, Güzel fikirleri olanlar var bunların yanında,
Saçma sapan mantıksız adventure map sonra salak saçma maplar hazırlayanlar var hiç kimseye bir şey demiyorum ama biraz dikkat edin yayınlanabilenecek mi?
Neyse adventure olsun korku olsun parkur olsun türk mapları bunlarda gelişti yanlız peki Neden HungerGames Mapları Yok!!
Yepyeni bir build team kurdum ve ilk eserimizi ortaya çıkardık HP(HungerPark) !!!
Özellikler:
*200 ten fazla sandık
*30 farklı tuzak
*562 bin blok
*İlginç bi tema
*DeathMatch arenası
*Türkiye'de ilk Dünyada 2.ci
*24 kişilik kapesite
* Ve 900bin fazla bir alana kurulmuştur

Hikaye :
Capitol'un gelişirken yaptığı ilk eserlerden bir Lunapark ama sonra ... Büyük bir izdiham 13.mıntıka ayaklandı bu savaşta tüm alanlar savaş alanı oldu LUNAPARK'ta.Savaşı kazanan Capitol ve diğer birkaç mıntıkanın oylarıyla bir oyun tasarladılar HungerGames!.
Yıllar birbirini kovaladı haraçlar birbirini öldürdü hayatta kalanlar oldu ve yepyeni arenalar orataya çıktı ve o gün geldi 63. AÇLIKOYUNLARI bu yıl Capitol eski lunaparkı onararak bir arenaya çevirdi içine tuzaklar ve birbirinden ölümcül şeyler koydu ama en ölümcüsü HARAÇLARDI.
Ve şimdi ora sen ve diğer 23 haracın savaşına sahne olacak hadi ne duruyosun

Resimler:

ERVERIM VAR VE BEN BU MAPI SERVERIMDA GÖRMEK İSTİYORUM :D
Evet arkadaşlar böle bir şey düşünüyorsanız aşağıdaki formu doldurun ve satın almak için katılmaya çalışın çünkü sadece 3 servera satıcam!!!
Ad:
Soyad:
Server İ-P:
Serverdaki oyuncu sayısı(Ortalama):
Kanal Adı(Varsa):
Bütçe:
Map nasıl :D :
bunu doldurun ve özelden mesaj atın kabul edilirse skybe den iletişime geçeceğim
Mapın TANITIM VİDEOSU yakında!!
@DarqKnife @sakarat15
YENİ MAP GELDİ!!https://forum.gamer.com.tr/konu/türk-hg-mapı-3-dünya-savaşı-2050.220725/
Yakında: Harry Potter HG de mapımla sizlerleyim

Son düzenleme:

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
TuTarğğğ Ama Etikette Bir Modun ismi varğğ :D

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tema ilginç bir fikir olmuş. Lunapark fikri. Çok aşırıya kaçmadan modernliği ve doğayı iç içe katmışsın, ferah bir havası var mapın. Map satılık demişsin ama konuna güzel bir trailer eklemelisin mapı tanıtmak için. Sonuçta kimse 4-5 fotoğrafı olan map'ı satın almaz. Ayrıca daha çok resim ekle ve resimlere adını yazman iyi olabilir çalıntılara karşı. Emeğinin karşılığını alırsın umarım iyi forumlar :)

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tema ilginç bir fikir olmuş. Lunapark fikri. Çok aşırıya kaçmadan modernliği ve doğayı iç içe katmışsın, ferah bir havası var mapın. Map satılık demişsin ama konuna güzel bir trailer eklemelisin mapı tanıtmak için. Sonuçta kimse 4-5 fotoğrafı olan map'ı satın almaz. Ayrıca daha çok resim ekle ve resimlere adını yazman iyi olabilir çalıntılara karşı. Emeğinin karşılığını alırsın umarım iyi forumlar :)
Teşekkürler video yüklüyorum en yakın zaman da bu mapta HG videosu çekiceğim inşallah beğenilir yeniden teşşekkürler[DOUBLEPOST=1410007445,1410007406][/DOUBLEPOST]çalıntılara karşı server açık duruyor herkes gelip bakabilir

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İçerik SearchTR tarafından kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
birincisi sonoyununcunun değil o map bide benim Dünya'da ikinci diye zaten yazıyo video yüklenince daha iyi anlarsın[DOUBLEPOST=1410008910,1410008849][/DOUBLEPOST]Benzemesi normal çünkü benden önce düşnen var :D[DOUBLEPOST=1410009052][/DOUBLEPOST]Abi zorunlu yaptınız artık bi benim olduğu kanıtlayan bir şey yapcam[DOUBLEPOST=1410009203][/DOUBLEPOST]spawn benziyo la ama adamın onun olduğunda video fln yok AbraxPark'ın benimle alakası yok

umut_

En iyi cevaplar
0
birincisi sonoyununcunun değil o map bide benim Dünya'da ikinci diye zaten yazıyo video yüklenince daha iyi anlarsın[DOUBLEPOST=1410008910,1410008849][/DOUBLEPOST]Benzemesi normal çünkü benden önce düşnen var :D[DOUBLEPOST=1410009052][/DOUBLEPOST]Abi zorunlu yaptınız artık bi benim olduğu kanıtlayan bir şey yapcam[DOUBLEPOST=1410009203][/DOUBLEPOST]spawn benziyo la ama adamın onun olduğunda video fln yok AbraxPark'ın benimle alakası yok
Sonoyuncunun Demedim Zaten Sonyouncuda Bulunan Bir Map Dedim Ve Mapın İsmide AbraxPark ve Ben Hala Bir Farklılık Göremiyorum :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Bu mapın hikayesine kadar yapan benim
Singledeki Mapını Nasıl Oluyorda SonOyuncu Kullanıyor ve Arada Bir Farklılık Yok ? Belki Yanlış Hatırlıyorumdur O Yüzden Daha Araştırmacı Kişileri Bekliyoruz Buraya :)

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Singledeki Mapını Nasıl Oluyorda SonOyuncu Kullanıyor ve Arada Bir Farklılık Yok ? Belki Yanlış Hatırlıyorumdur O Yüzden Daha Araştırmacı Kişileri Bekliyoruz Buraya :)
Arkadaşım o mapla benim alakam yok dediğim gibi benden önce düşünen var konu aynı olunca bi benzerlik olabilir ne olursun artık konuyu kirletme yeter![DOUBLEPOST=1410012613,1410011781][/DOUBLEPOST]Beyler güzel bir fikir daha buldum bir Stadyum onun üzerine hunger games işte bu hemen hazırlıyorum :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
AbraxPark ile konsepti aynı, tasarımı farklı. Tasarım bakımından hoşuma gitti. Ben hikaye falan hiç anlamam bu işlerden, daha çok gözüme güzel görünüp görünmediğine bakarım. Bu map bence gayet güzel.
Farklı konularda ve temalarda güzel minigame tasarımları yapabileceğini düşünüyorum.

DenizzChannel

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
AbraxPark ile konsepti aynı, tasarımı farklı. Tasarım bakımından hoşuma gitti. Ben hikaye falan hiç anlamam bu işlerden, daha çok gözüme güzel görünüp görünmediğine bakarım. Bu map bence gayet güzel.
Farklı konularda ve temalarda güzel minigame tasarımları yapabileceğini düşünüyorum.
Teşşekkür ederim dediğim gibi o mapla aynı değil[DOUBLEPOST=1410027059,1410026832][/DOUBLEPOST]diğer haritayada bakmak istersen https://forum.gamer.com.tr/konu/türk-hg-mapı-3-dünya-savaşı-2050.220725/[DOUBLEPOST=1410027166][/DOUBLEPOST]
PVP serverlara map ve spawn hazırlıyorum onlarıda yakında sunacağım önce HarryPotter HG'de diye bir map var onu bitireceğim