Türkçe Parkur Haritası

Parkur haritasını beğendinizmi ?

• Evet süper yapmışsın eline sağlık.

Kullanılan: 8 38.1%
  • Güzel olmuş.

Kullanılan: 2 9.5%
  • Güzel olmuş fakat geliştirebilirsin.

Kullanılan: 4 19.0%
  • Sıradan sade bir harita olmuş.

Kullanılan: 2 9.5%
  • Kötü bir harita olmuş ve çok geliştirilmesi lazım.

Kullanılan: 1 4.8%
  • Çok berbat olmuş.

Kullanılan: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0

Türkçe Parkur Haritası

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Başlıkta da yazdığı gibi yeni bir parkur haritası ile karşınızdayım. Harita 7 bölümden oluşmakta. Her bölümün kendisine ayrı bir rengi var. Parkurun ilk bölümleri çok kolay fakat ilerledikçe zor kısımların geldiğini göreceksiniz.

Parkur haritasının daha güzel görünmesi için StmLp Realism Texture Pack'ı öneririm. Size verdiğim indirme dosyasının içinde StmLp Texture Pack bulunmaktadır.

Haritada bazı kurallar var. Bunlar parkurda iken acıkmamanız için peaceful modda oynamanız zorunludur. Blok kırmak veya koymak yasaktır. Mod kullanmanız yasaktır.Hile , komut vb. kullanmanız yasaktır.

Her bölümün kendine has rengi var. Bu renklerin zorluk seviyeleri:

Beyaz bölüm : Çok kolaydır.
Açık yeşil bölüm : Kolaydır.
Koyu yeşil bölüm : Kolaydır.
Açık mavi bölüm : Normaldir.
Koyu mavi bölüm : Normaldir.
Sarı bölüm : Zordur.
Turuncu bölüm : Zordur.
Kırmızı bölüm : Çok zordur.

Haritadan görüntüler:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İlgi ve alakanız için teşekürler.

Son düzenleme:

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Komuşu Komuşunun Külüne Muhtaçtır.
https://forum.gamer.com.tr/threads/wipeout-zaman-göstergeside-var.123758/ Bir Baksanınz mapım Wipeout Sayac da Var Pistonlarla
Çalışıyor. 2 ay uğraştıktan sonra Bu Map Ortaya Çıktı

Adam demekki 2 ay boyunca map alıntı yapmaya çalışmış helal olsun diyelim ne diyelim :D O map lehamam ın videosunda da var madem sen yapmadın niye 2 ay uğraştım diyosun ayrıca gelip burda bizim emeklerimizin olduğu yere konuyosun biz senin konuna gel parkur haritası var dedikmi ayrıca alıntı yapma herkes kanmaz. Lehamam ın mapını çalmış koymuş. Forumu terket bence daha ne diyelim.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Saolun. Milletin geçemeyip sövmemesi için basit yapmaya çalıştım :sırıtmak: Bu arada berkokot yasaklanmış Allah'ın sopası yok :sırıtmak:

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Her konuya gel benim konuya bak yazmış hele hele bir de utanmayıp alıntı yapmış. Madem alıntı yapacaksınız ALINTIDIR diye yazın kardeş eline sağlık iyi etmişin :D[DOUBLEPOST=1375404855,1374964144][/DOUBLEPOST]Güncel...

gürkan_16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
deniycem ama denemeden oy atıım süper diye resimlerden diyecektim link kırık çıktı :D