Türkçe Uskyblock Plugini Olan İçeri Lütfen

HoTaRGon

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Türkçe Uskyblock Plugini Olan Lütfen Link Atabilirmi Yada Özelden
Skype Adresim : hilmi.darkfire
Yani İstedigim Sey
/ada Yazinca Adaya Gitsin.
/ada yarat Yazinca Ada yaratsin.
/ada yenile Yazinca Ada Yenilesin.
/ada cik Yazinca Adadan Ciksin.
/ada davet oyuncuismi Yazinca oyucuismini adaya davet etsin.
/ada kabul Yazinca ada istegi gönderen kisinin davetini kabul etsin.
/ada reddet Yazinca ada istegi gönderen kisinin davetini reddetsin /ada red de olabilir.
/ada at oyuncuismi Yazinca adadan kisiyi atsin.

Vb. Komutlar

Bunlar Türkceyse Nolur Atsın ....

Yardımlarınızı Bekliyorum Atmassada Türkçe Yapmayı Biliyorsa Lütfen Sölesin...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Confing Dosyasındaki /island olanları /ada ile değiştireceksin ve permissions ayarlıyacaksın bu kadar basit :D

HoTaRGon

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Tabi Canim Agzimi Bozdurma Simdiye Kadar Kac Tane Server Kurdum Vds Yada Vps Olmadıgı ( Para Olmadıgı ) İcin Cok Sayıda Kisi Kaybettim Bilenler Bilir Serverin Adı : HeroesCraft Skyblock Ama Plugin Editlemeyi Bilmeyen ve Laf Atan Arkadaslarımızda Var Yani umut_ Forumda Tek Ve Bilinen Birisidir .

İsin Kolayı Serveri İstedigim Kadar Acamıyordum . Elektrik Parası Anladınız .

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Tabi Canim Agzimi Bozdurma Simdiye Kadar Kac Tane Server Kurdum Vds Yada Vps Olmadıgı ( Para Olmadıgı ) İcin Cok Sayıda Kisi Kaybettim Bilenler Bilir Serverin Adı : HeroesCraft Skyblock Ama Plugin Editlemeyi Bilmeyen ve Laf Atan Arkadaslarımızda Var Yani umut_ Forumda Tek Ve Bilinen Birisidir .

İsin Kolayı Serveri İstedigim Kadar Acamıyordum . Elektrik Parası Anladınız .

GüzeL kardeşim seninle Tartışacak halim yok server -> plugin -> uskyblock -> confing dosyasından /island komutlarını /ada olarak değiştirisen olacağını düşünüyorum Eğer anlamadıysan AhmetMelihTR nin Yakında Çıkacak SkyBlock Plugin paketini bekleye bilir veya Moderatorumüz Ranork tan yardım alabilirsin

HoTaRGon

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Ranork artık Moderator deil de /ada yı yaptım ama davet falan onları nası yapcam skype ver konusuruuz falan