• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

Türkiye Lokasyon | Düşük Ping Ve Yüksek Perfonmans Garantisi DDOS Korumalı Makineler | line-bilisim.com

LineBilisim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Line Bilişim olarak sizlere hizmet vermekten ve paketlerimizi tanıtmaktan mutluluk ve gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Line Bilişim kimdir ve ne amaçla hizmet vermektedir?

-Line Bilişim olarak Web Hosting, Reseller Hosting, Oyun Sunucuları,Ses Sunucuları ve Bayileri, Fiziksel ve Sanal sunucular olarak önemli hizmetler sunmaktadır. Hız ve performans isteyenlere sanal sunucuları başta olmak üzere çoğu hizmetinde en yüksek verimliliği verebilmek için gece gündüz çalışmaktadır. En önemlisi de ürün fiyatına bakarak ayrım yapmamaktadır, her müşteriye adil olarak aynı desteği sunmaktadır

Bize Ulaşmak için :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
AA.PNG

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Kurumsal bir firma olduğuna dair zerre bilgi yok konuda. Ayrıca makinelerinizi nasıl koruduğunuz hakkında herhangi bir bilgi de yok. Fiyatlar diğer firmalara kıyasla daha yüksek, kullandığınız ekipmanları bilmediğimden fiyat konusunda yorum yapmayacağım. Başarılar..

Mr_Obliviate

Play.BlokDunyasi.Net
En iyi cevaplar
18
Satış izni almadan konunuza fiyatları koymanız yasak. En kısa sürede bir yetkiliye danışın derim yoksa konunuz silinir.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Satış izni almadan konunuza fiyatları koymanız yasak. En kısa sürede bir yetkiliye danışın derim yoksa konunuz silinir.
Hostingler için bu kural geçersiz.

Ayrıca "Diğer Hosting Şirketleri" bölümü için şu yazıyı eklemekte fayda var.
Bu bölüm hosting şirketlerinin tanıtımları içindir. Bu bölümde herkes konu açabilir. Bu bölümde tanıtılmış şirketlerin Gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan Gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Fiyatlar bu işlemciler için bence çok pahallı. Neden bu kadar pahallı?

DonsuzTurkk

java
En iyi cevaplar
4
Fiyatlar günümüz piyasasına oranla daha fazla. İşlemcilerin ben eski olduğunu düşünmüyorum. Minecraft, AssettoCorsa tarzı birçok oyun için ideal bir işlemci. Umarım firma hayatınızda başarılı olur ve iyi yerlere gelirsiniz. :)

LineBilisim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Makinelerimiz Firewall Ve Mikrotik İle Korunmaktadır Comnet'te Barınmaktadır Koruma Dahil Fiyatlardır Kurumsal Bilgilerimiz Sitemizde Bulunmaktadır

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Çoğu firma mikrotik ve voxility ile koruma sağlıyor ve daha yüksek işlemcilerde daha uygun fiyata hizmet sağlıyor sizin farkınız ne?

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diğer bilindik firmalardan hem miktorik+vox korumalı hem daha performanslı işlemciler ile uygun fiyata satıyor. x5650'e göre fiyatlarınız aşırı yüksek.