Türkiyede ingilizce

Ufuk5454

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoca derse girer;
+goodmorning!
-gudmorneng hocam.
+arkadaşlar bu derste sadece ingilizce konuşacağız.
10 dakika herkes sessizce bekler.
-hocam ben bi çövdürsemde gelsem..

mrbobakinq

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ekşisözlük'e yazarmış gibi: olmayan şeydir
sadece okullar için: hocalar doğru düzgün konuşmuyor, aksanları yok, ingilizceleri kötü, dil ezberletiliyor, öğretilmiyor.

DamRISH

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
A: Excuse me, How can I go to Aksaray ?
B: Bak şimdi, Burdan düz düz bak elle gösteriyom düz. Ordan sol,.. left böyle git da da, ordanda right sonra Aksaray Okay ?

Türkiyede ingilizce *

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim hoca öyle dedikten sonra konu açıyor ve biz o konu üzerinde 10 dk ingilizce sohbet edioz ._. İngilizce hocam galp

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
Bu sadece öğretmenle alakalı bir şey değil, tamamen müfredat sıkıntısı şöyle bir şey yapılabilir ingilizceyi öğrenmeye özen gösteren öğrenciler için ayrı bir seviye sınıfı açılabilir böylece herkes aynı eğitime tabii olmaz, bi konuda aslında meb de haklı öğrenci anlamıyor adam müfredatı ona göre ayarlıyor hala lise sona gelip ingilizce bir metnin türkçe yazılışını okuyan var, dediğim gibi seviye sınıfı oluşursa daha iyi bir eğitim verilebilir. Öğretmenin burda hata payıda olabilir evet kesinlikle dersi çok iyi anlatan öğretmenler var diye bir şey yok ama bu genel bir sorun yani sadece bizim ülkemize has bir durum değil milli eğitim ne yapsın sen iyi öğretemiyorsun ver diplomayı diyecek halleri yok.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu sadece öğretmenle alakalı bir şey değil, tamamen müfredat sıkıntısı şöyle bir şey yapılabilir ingilizceyi öğrenmeye özen gösteren öğrenciler için ayrı bir seviye sınıfı açılabilir böylece herkes aynı eğitime tabii olmaz, bi konuda aslında meb de haklı öğrenci anlamıyor adam müfredatı ona göre ayarlıyor hala lise sona gelip ingilizce bir metnin türkçe yazılışını okuyan var, dediğim gibi seviye sınıfı oluşursa daha iyi bir eğitim verilebilir. Öğretmenin burda hata payıda olabilir evet kesinlikle dersi çok iyi anlatan öğretmenler var diye bir şey yok ama bu genel bir sorun yani sadece bizim ülkemize has bir durum değil milli eğitim ne yapsın sen iyi öğretemiyorsun ver diplomayı diyecek halleri yok.
Lise 3 de dil sınıfı var.