>)Sunucu Sürüm : 1.7.x
>)Firma : Mcprohosting
>)Kapasite : 100
>)Bellek(Ram) : 6144 megabayt
>)Sunucu Durum : Closed Beta
>)Sunucu Market : Yakında !
Mail : [email protected]
Hahaha.bunu senden görmedim başka bir forumda görmüştüm ayrıca 2013 ocaktan beri ben burdayım sadece bazı nedenlerden dolayı hesabımı değiştirdim bide lütfen konuyla ilgili mesaj at .özenti UcanKofte benim eski Profil fotomu kullanıyosun
"Sen Giderken Biz Geliyoduk"
konuyla ilgili mesaj olarak server kötü ve kimse yokHahaha.bunu senden görmedim başka bir forumda görmüştüm ayrıca 2013 ocaktan beri ben burdayım sadece bazı nedenlerden dolayı hesabımı değiştirdim bide lütfen konuyla ilgili mesaj at .
''çok yakında'' yazısını okumadın her halde .konuyla ilgili mesaj olarak server kötü ve kimse yok
Pardon ben IP çok yakında yazıyor sandım.Ama şu anda açık olan bu,o yüzden tek olan bu.Sunucunu aç ondan sonra burda "tek değilsiniz" yaz.
Hakaret olarak algılama kişisel düşüncem
Tamam sizin çalışmanız var ama biz bu işe çok fazla para harcadık 1 aydır closed betada durması 300 liraya maal oldu sadece çalışmak ile olmaz ben mobil ödeme sistemi için ne kadar uğraştım kimlik fotokopisi 6 aylık elektrik faturası 6 aylık banka hesap dökümüm ve sözleşme imzaladım bide bunun plugin paketi var sunucusu var basit değil yani :/Tek değilsiniz. Bizim de Towny sunucu çalışmamız var.
Türkiyede ilk ilgili yetkililer derken ?? kardeşim daha sunucu açılmamış bile neyi saçmalıyorsunuz ?Server Süper Arkadaşlar Açılınca Herkezi Beklerim Çok İyi Ve Türkiyede İlk İlgili Yetkililer felan Süper SW !!!!!!!!!!!!!