Türkiye'nin En Sağlam Antibot'u *Saldıralara Dur De ! *

Ign0Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar ...

Bugün Sizlere Özel Olarak Hazırladığım ve Botlara Karşı Son Derece Etkili Olan Antibot Pluginimi Paylaşacağım ...

İster Deneyin , İster Kullanın , Aslında Paylaşmıcaktım Ama Son Dönemde Server Saldırıları Haylice Arttı , Paralı Bot Programını Durdurabilecek Tek Antibot Diyebilirim !

İnanmayanlar Olabilir , Fakat Deneyip Göresiniz Diye Paylaşıyorum ...

Sıra Geldi Linklere :
Mediafire :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DosyaTc :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not Olarak Bırakmak İsterimki , Yapılan Alıntılarda Bu Konudan Alıntı Olduğunun Belirtilmesini İsterim , Teşekkürler ... Eğerki Sizler İçin Yararlı Bir Konu Olduysa Bana Bir Teşekkür ...

Korumalı İyi Oyunlar ...

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sole Bise Var Ben Bir Fark Gördüm Oda 3sn sonra gel haci idi normal anti bot ayarlari bence ayarlı antibot farklı ülkelerden girislerin engellenmesi ile olr :)

Bkunkcu

Windows 10 CDsi bulunur.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
3
1. Neden yazı puntonu büyütüyorsun?
2. Plugin senin değil! En azından bukkit dev sayfasına link veya referans vs. verseydin keşke.

Ign0Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Default Antibot ? Ip Adresi Veriyorum Al Paralı ProxySaldırı Sadece Panelimde Lag Yapabilirsin . Denendi Editlendi ? Sen Pluginlerden Anlamıyor Olabilirsin , Yanlıs Anlama Hakaret Etmedim . Snapshot Farklı Şeydir Antibot Farklı Şeydir Benim Size Verdiğim Şey AntiSnap , Anlıyacağın Dilden Sölüyüm İstersen Suanda Verdiğim Antibot Plugini İndirilip Editlenmedi , Yapıldı ve Üzerine Snapshot Yüklendi . Şuanda Cıkıyorum Gelince Muhattapa Devam Ederiz İyi Akşamlar ...

Ign0Tr

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Plugin Benim . Sizleri inandırmak Zorunda Değilim , Yaptığımı Görenler Bilir , Ontigames 2. Kurucusu Can Türk {Meriva} 'ya Sorabilirsiniz . Antibot 'da Değişiklik Az Olabilir Ama Üstünde Snapshot Ekli Bkunkcu . + Plugin senin Değil Lafını Bilmeden Söleme Lütfen Ben Size Yaptıgım Şeyi Vermek İstedim . Ver Antibotunu Hemen Saldırıyım Üstüne . Benim Şahitlerim Var , Ben Sizleride Saldırıdan Korumak İçin Attım Ama Böle Bilinmedik Hakaretler Edecekseniz Kaldırıyım

alp türk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
La Zaten Pl Yapılmaz Pl Editlenir Ayarlanır / PL nin normali ise yaramiyor ama bu ayarlamis ise yarioR :)