Twitter hesabım kapatılmış

SpeddyAredas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Twitter'a bakıcaktım hesabın kapatıldı sebebi güvenlik robot olduğunu doğrulaman lazım diyordu
onu yaptım ama telefon numaramı istiyor
başka bir çözüm yok mu
1607578902708.png

peRfeKt

bruh moment
En iyi cevaplar
1
Ruh hali
telefon numaranı doğrulayıp bekliyeceksin. en son hesabında neler paylaştın ya da yorum yaptın?

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Ruh hali
kimse de dememiş acaba ekran görüntüsünde ne var. telefon numaranı doğrularsan açılıyor bu kadar basit. güvenlik önlemi.

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ruh hali
Aynı şekilde benim de şahsi hesaplarım defalarca k apatıldı. Twitter ile bir yere giriş yaptıysan veya bir uygulamaya izin verdiysen ilerleyen dönemlerde doğrulamanı istiyor. Ama genelde doğrulayamıyorsun da. En az 5-6 hesap açmak zorunda kalmışımdır.

SpeddyAredas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı şekilde benim de şahsi hesaplarım defalarca k apatıldı. Twitter ile bir yere giriş yaptıysan veya bir uygulamaya izin verdiysen ilerleyen dönemlerde doğrulamanı istiyor. Ama genelde doğrulayamıyorsun da. En az 5-6 hesap açmak zorunda kalmışımdır.
doğrulamaktan başka seçenek yok

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
Aktif Üye
En iyi cevaplar
107
Ruh hali
Spam hesapların algılanması için geliştirilen bazı yolaklar var. Bu yolaklardan geçen bir kullanıcı davranışında bulunduysanız doğrulama isteyebilir. İlla ki spam yapmış olmanız gerekmiyor; en basitinden, kaydolurken TR IP ile girip sonrasında proxy ile girmiş olabilirsiniz.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Ruh hali
başka çözümü yok gir numaranı bitsin olay

SlayerR

Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ruh hali
Evet ama bazen numaranı girdiğin halde sms gelmiyor. Twitter dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından ancak çok fazla problemi olduğunu söyleyebilirim.
doğrulamaktan başka seçenek yok

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Ruh hali
Evet ama bazen numaranı girdiğin halde sms gelmiyor. Twitter dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından ancak çok fazla problemi olduğunu söyleyebilirim.
Doğru mesela internet tarayıcısı üzerinden girdiğin zaman tweet atmak için 4-5 kere basmak lazım :D

SlayerR

Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Ruh hali
Doğru mesela internet tarayıcısı üzerinden girdiğin zaman tweet atmak için 4-5 kere basmak lazım :D
Hele tarayıcıdaki problemler çok daha fazla mobil uygulamada nadiren denk geliyor ama tarayıcı bugdan geçilmiyor.