Uçak Yapımına Başlıyorum.[devam Ediyor..] [ss'li]

Buhari

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
6 Saat falan sürdü yapımı.

SS'lere geçelim :)

Dıştan görünüm.

İç taraftan bi görüntü

Pistonları kızıltaş'a bağlıyıp pilot bölümünde bi şartele bağlıyıcam acil durum için oksijen tüpü diye kullanıcaz.

El ile açılıp kapanan ışıklandırma sistemi yapmayı düşünüyorum. Daha tam bitmedi eksikleri var biraz uçağın.

Uçak mod indirip uçmayı planlıyorum :D

Şimdilik bu kadar. Texture pack isteyenler için link

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son olarak eğer isteyen olursa texture pack yapımını anlatabilirim çok kolay zaten yapması. Mod yüklemek isteyenler içinde sağlam bi site verebilirim isteyenler pm[mesaj] atabilirler.

hjdama

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum istersen yardım ederim şu aralar acayip boşum builderlik yapmıyorum ve ayrıca redstone bilgim muhteşemdir benden söylemesi

Buhari

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum istersen yardım ederim şu aralar acayip boşum builderlik yapmıyorum ve ayrıca redstone bilgim muhteşemdir benden söylemesi

Single oynuyorum hamachi serverda kuramam şu sıralar. Sen server ayarla istersen map'ı atmayı bilmiyorum birde onuda anlatırsın :D pek uğraşmıyorum zaten tek başına sarmıyo :D

hjdama

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben hallederim sana da öğretirim sen bana map ı at ben serveri açyim ordan yapıma devam ederiz

metekral

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
hj dama ve buhari benle minecraft oynayalımmı yani ilham veriririm ayrica iyi dekoratifim skype: altnmetenoid
skype ismini kardeşim koydu :D

Rioses

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bayıldım valla içli dışlı harika olmuş bi uçmadığı kalmış :p :D :D ellerine kollarına sağlık arkadaşım çok başarılısın tavsiyem zeplin yap zeplinler tutyor çünkü :)