Ülkedeki hareketlilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Arkadaşlar, sakin. Cumhurbaşkan ı saldırın demedi sadece meydanlarda toplanın, ele ele olun dedi. Lütfen askere saldırmak, tankın ustüne yürümek ve olay olmayan yerlerde olay cikarmak gibi seyler yapmayın. Sadece (illa çikacaksanız) meydanlarda sosyal tepki koyun

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Bu konuda kimseye dini hakkında yorum yapamayız. Atatürk Laiklik ilkesi ile, Din ve devlet işlerini tamamen ayırmıştır zamanında.

Ben İtalya'ya geldim. Yaz tatilinde AB ülkelerine vatandaşlık almak için. Babamla beraber buradayız bu 3 ay için. Orada durumlar ne bilmiyorum ama Sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş. Lütfen +18 yaş olan varsa çıksın ve kendi iradesiyle kalabalık alanlara gitsin. "Biz buradayız ve karşı çıkabiliyoruz" diyin. Ben türkiyede olsaydım, bunu yapardım. Vatanım için...

TRT binasında patlama olduğu gözlemlenmiştir evet. Ayrıca şu an A Haber kanalı çökmüş durumda. Bu konuda Erdoğan'da konuşmuş ben de hatırlatayım, "Azınlıkların yaptığı bu darbeyi ülkenin Halkı geri çevirecektir."

şifrenisöyle

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
noluyo la hiç bişi anlamadım silah sesleri + korna biri bişi anlatabilir mi konudan hiç bişi belli olmuyor ;(

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
düzmece darbe,başkanlık sistemi için halk desteğini alabilmek için yapılıyor gibi ama ne olacağı belli olmaz
Ben de bir yandan böyle düşünmüyorum değil. Ama en sonki RTE açıklamasında adam kamera karşısına çıkamadı sanki sığınakta gibiydi. Yani güvenemiyom.

Onun dışında ankarada bir patlama gerçekleşti birçok yerde ses duyuldu

xXDavcerXx

En iyi cevaplar
1
Son Dakika: Atatürk Havalimanındaki askerler çekilmeye başlamış, vatandaşlar yürüyerek ayrılmaya başlamıştır...

xXDavcerXx

En iyi cevaplar
1
SON DAKİKA: İtalya - Trieste Resmi daire meydanında Türkiye'ye protestolu destek veriliyor :/

Son Dakika 2: CNN'De konuşan kişiler konuşurken düşürülmeye çalışıyor. Ses teknisyeni bir arkadaş ara sıra adamlar konuşurken arkadan çıkan seslerin frekans düşürücülerin oluşturduğu seslere ait olduğunu söyledi. Medyadada yakında çıkar...

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ankara içinde ne olursa olsun dışarı çıkmayın. Kontrol altına alınamayan helikopter ve f16 uçuyor. Bazı yerlerde terörist gruplar bomba patlatıyor. Dikkatli olalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...