Zariarius
People will destroyed when they kill each other...
- En iyi cevaplar
- 0
Tam da aynısını diyecektim laaanŞaka yaptık Necati, alma ciddiye hemen her şeyi...
Tam da aynısını diyecektim laaanŞaka yaptık Necati, alma ciddiye hemen her şeyi...
O çoktan öğrendi emin olHoş geldiniz. Benden de bir çay gelsin, madem herkes çay ikram ediyor;Forumdaki davranışlarınız, üslubunuz vb etkenler yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kurmada size epey yardımcı olacaktır. Bunun için aşağıda yeşil butonlarla gösterilen Forum Kuralları ve Sık Sorulan Sorular bölümlerini okumanızı öneriyorum, okumazsanız bile bir göz gezdirmeniz sizin için faydalı olacaktır
![]()
Ezbere biliyordur emin ol![]()
Kefil ne demek, ne yaparsa arkasındayım...Onu ileride göreceğizAncak madem arkadaşa bu konuda kefilsiniz, o halde problem ortadan kalkmış demektir
![]()
Kefil ne demek, ne yaparsa arkasındayım...
Eski bir üye kendisi. İçerik ekibinde baya bir kalmıştı. Dolayısıyla ileride bir şey olmayacak.
Şu atılan ekip lideri var ya, ta kendisiyim işte. Neyse, yeniden içerik üretmek için geldim foruma, bir de muhabbet falan etmek için. Aslında, ezeli kankalarım konuşma tarzımdan, karakterimden bile anlarlar beni de, neyse...Baştan desene sen şunu, birçok kişinin kendisiyle iyi anlaşacağını düşünüyorumNeyse konuyu dağıtmayalım.
Nereden bilsin eskileri o![]()
Onu yarın göreceğiz. Açılır yakında. Benim kadar eski olman umrumda değil, seni görmedim, yaptıklarını da görmedim. Hala arkasındayım, eskileri bilsen de bilmesen de şu an olanları bilmiyorsun.Emin ol senin kadar olmasa da eski ortamda ben de bulundum. Gayet de iyi bilirim o "eskileri" merak etme. Ayrıca lütfen kışkırtıcı, huzursuzluk çıkartıcı yorumlarda bulunma. İnsanların huzurunu, ortamın huzurunu bozmaya hakkınız yok.
Ayrıca arkadaş ban yemiş sanırım, kendisinin ne yaparsa arkasında olduğundan bahsetmiştin, ileride de bir şey olmayacaktı... Haklı çıktın, bir şey olması için ileriye gerek kalmadı..
Onu yarın göreceğiz. Açılır yakında. Benim kadar eski olman umrumda değil, seni görmedim, yaptıklarını da görmedim. Hala arkasındayım, eskileri bilsen de bilmesen de şu an olanları bilmiyorsun.
Sıkıntı yok, açılır bugün yarın. Bay bay demek için çok erken.Bay bay krdş
Umarım dediğin gibi olur.
Geri geldim, evet! Bir yasaklandım, hemen yemişsiniz helvamı.Sıkıntı yok, açılır bugün yarın. Bay bay demek için çok erken.
Tekrardan hoş geldin.Kalıcı olman dileğiyle.Geri geldim, evet! Bir yasaklandım, hemen yemişsiniz helvamı.
Hiç şüphen olmasın...Tekrardan hoş geldin.Kalıcı olman dileğiyle.