User Not Premium

eskicity

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler bir şey soracam söylenen herşeyi harfiyen yerine getirdim fakat server oluşturup girmeye çalışırken User not premium hatası veriyor .Bu sitede bilen vardır diye düşünüyorum .Online modu false da yaptım fakat değişen bir şey yok .Yardım ederseniz çok sevinirim :)

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bu basit ve sinir eden bir hatadir anlatiyim serveri kurdugun klasöre gel orada server dosyasini not defteri olarak aç ve online-mode=true dan falseye çevir yani false olsun bu senin sorununu çözecektir birde ek bilgi veriyim bilgisayarin güvenlik duvarini kapaman lazim

eskicity

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim dedim ya online modu false de yapıyorum olmuyor diye :) Başka bir bilgin var mı

Platoon

Marangoz
En iyi cevaplar
0
java -Xms1024M -Xmx1024M -jar Server.jar -o false
PAUSE

Server.bat Kodu Yerine Bunu Yapıştır Hata Gider...

varol68

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim merhaba adım Vural ilk olarak server.properties dosyanda hata olduğunu düşünüyorum.Bu sorunu şöyle çözebiliriz ilk öncelikle şu adresten ++Not Pad'i indirmeni istiyorum :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Daha sonra şu adresten benim kullandığım server.properties dosyasını almanı istiyorum :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Daha sonra bu dosyayı minecraft serverinin bulunduğu dosyaya atmanı istiyorum ve daha sonra ++Not Pad'i yükledikten sonra indirdiğin dosyaya sağ tıklatıp Edit ++Note Pad diyorsun ve online_mode=false yapıp kaydet diyorsun ve sorunun çözülücektir.