Usta Server Ekibi Arıyorum

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Usta Mimar:
Skaype:
Hızlı Resimden En Az 8 Resim:
Daha Önceki Tecrübelerin:
Bize Nasıl Bir Katkıda Bulunabilirsin:

Usta Builder:
Skaype:
Hızlı Resimden En Az 5 Resim:
Daha Önceki Tecrübelerin:
İstediğimiz Her şeyi Kolayca Yapabilir misin ?
Bize Nasıl Bir Katkıda Bulunabilirsin ?

P
rofessional Pluginer:
Bu serverdeki en önemli faktör olacaktır o yüzden buna kendilerinden çok emin kişiler katılsın özelden seçileceklerdir.
Skaype:
Daha Önceki Tecrübeleri:
Pluginden Ne Kadar Anladığı:
Bize Katabilecekleri:

Arkadaş yukarıdaki yetkilerden istediğinize katılabilirsiniz ama builder 2'den fazla kişi mimar 1'den fazla kişi pluginer 1'den fazla kişi alınabilir yaşınızın en az 15 olması lazım ve bizi yarı yolda bırakmayacak olabilecek server hub olacak o yüzden usta kişiler lazım çeşitli mini gameler ve bölümler olacak ve son olarak konuyu bir soruyla kapatıyorum 500 Kişilik server nereden alabilirim ?

ZZmarcel24stZZ

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Usta Builder:
İsim:Ahmet
Skaype: deadking.06
Hızlı Resimden En Az 5 Resim:Serverim kapandı skype dan bana ulas acılınca sana atarım resimleri
Daha Önceki Tecrübelerin: Serverimde kurucuydum ama su anlık kapandı belki acmam coğu serverda admin builder mod oldum
İstediğimiz Her şeyi Kolayca Yapabilir misin : Her turlu yaparım deneyin
Bize Nasıl Bir Katkıda Bulunabilirsin Size Yardımlarımla katkıda bulunurum haa bu arada her turlu kodu bilirim Elimden Gelenin Üstüne Cıkmayı denerim REDSTone SİSTEMLERİNDE İYİYİM İYİ OYUNLARR

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Malesef çok üzgünüm ama resim olmadan kimseyi değerlendiremeyeceğim resimlerde süper yapıtlar atanların hepsini zaten deneyeceğim orada her şey açığa çıkar zaten

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Usta builder

Usta mimar

Çeviriliyor...

Usta mimar

Usta mimar

Bu neyin hand'ı

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

FallBrook

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar. Öncelikle ünvanlarınızı tam anlayabilmiş değilim ben başka bir yoldan kendimi tanıtacağım. Adım Yusuf. 17 yaşındayım. Daha önce birkaç sunucuda builder olarak görev aldım ancak benden habersiz sunucuyu kapamaları üzerine yapıtlarımın görüntüsünü alamadım. Tabii neticede karar sizin görmezden gelebilirsiniz başvurumu. Kendim hakkında anlatmak istediklerim, eğer kadronuza alınırsam sıradan bir sunucu olmasını istemem. Bir takım projelerim var kafamda ve şu an bulunan monoton, sıkıcı ve uğraşsız sunuculardan farklı bir sunucu olabilecektir. Sondan bir önceki sorunuz dikkatimi çekti. Ben istediğim şeyi hemen yapamam. Dürüst olmak gerekirse yaptığım yapıtları kimi zaman beğenemediğim için kendimce kusursuza yaklaştırmak biraz zaman alır. Atalarımız boşuna dememişler "Acele işe şeytan karışır." ve "Geç olsun güç olmasın." laflarını. Yaptığım yapıtlar bir günde biten sıradan yapıtlar olmaz diye düşünüyorum. Başvurumu dikkate alacağınızı düşünüyorum ve sizi selamlıyorum. İyi akşamlar. :)

Harikulade

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mimar serverin planlarını tasarlayan nasıl bir şey olucağını önceden planlayan kişidir builder ise türkçesi inşaatçı mimarın verdiklerini yapmayla uğraşan kişidir
Usta builder

Usta mimar

Çeviriliyor...

Usta mimar

Usta mimar

Bu neyin hand'ı

[DOUBLEPOST=1417724513,1417718328][/DOUBLEPOST]
Merhabalar. Öncelikle ünvanlarınızı tam anlayabilmiş değilim ben başka bir yoldan kendimi tanıtacağım. Adım Yusuf. 17 yaşındayım. Daha önce birkaç sunucuda builder olarak görev aldım ancak benden habersiz sunucuyu kapamaları üzerine yapıtlarımın görüntüsünü alamadım. Tabii neticede karar sizin görmezden gelebilirsiniz başvurumu. Kendim hakkında anlatmak istediklerim, eğer kadronuza alınırsam sıradan bir sunucu olmasını istemem. Bir takım projelerim var kafamda ve şu an bulunan monoton, sıkıcı ve uğraşsız sunuculardan farklı bir sunucu olabilecektir. Sondan bir önceki sorunuz dikkatimi çekti. Ben istediğim şeyi hemen yapamam. Dürüst olmak gerekirse yaptığım yapıtları kimi zaman beğenemediğim için kendimce kusursuza yaklaştırmak biraz zaman alır. Atalarımız boşuna dememişler "Acele işe şeytan karışır." ve "Geç olsun güç olmasın." laflarını. Yaptığım yapıtlar bir günde biten sıradan yapıtlar olmaz diye düşünüyorum. Başvurumu dikkate alacağınızı düşünüyorum ve sizi selamlıyorum. İyi akşamlar. :)
ne yetkisi istiyorsun neye başvuruyorsun anlamadımki :)

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lord ceviride iyi gözüküyor plz=? cok iyi ceviriyorsan Türkçenide iyi kullanırsan sevinirim kardeşim Lütfen.
Usta değil 'Professional' dikkat et plz :p

[DOUBLEPOST=1417782662,1417782443][/DOUBLEPOST]
Malesef çok üzgünüm ama resim olmadan kimseyi değerlendiremeyeceğim resimlerde süper yapıtlar atanların hepsini zaten deneyeceğim orada her şey açığa çıkar zaten
Kardeş skypesiz bana guvenebılırmısın acaba eger evet dıyorsan hemen resimleri atacağım

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bir şey derdim ama yazım hatası ile dalga geçmekten uyarı verirler diye demiyorum...

Qantum54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bu dalga geçmek değil sadece bir uyarı IRFN A soyledıgın gıbı Usta değil Professional dediğin gibi seninde hatanı düzeltiyorum.