Vanilla Server Register

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bir vanilla serverim var. Sürüm 1.4.7 fakat servere register yapılmasını istiyorum. Yani herkes adminin nickiyle oyuna girip kodları kullanmasın diye.Ben biraz baktım Fihgu's Command Mod var. Register felan yapılıyor servere. Kurdum her şey yerinde oyuna giriyorsun bişeyin içinde kalıyosun register login yapıyosun ölüp ayakta diriliyorsun fakat yazdıklarım gözükmüyor taş kırıcam 1 kez kırıyorum gidiyo tekrar geliyo tekrar kırıyosun bazen düşüyo oyunun kendi yazıları gözükmüyor.
Şimdi istediğim ya bu sorunu nasıl gidericem yada bana bi vanilla server için register mod verir misiniz ?
Mod 1.4.6 uyumlu olsa da olur 1.4.7 çalıştırıyor.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadasim bukkit kursan ona bu plugin yüklemek çok daha kolaydir zaten bukkitin amac bu eklenti yani plugin klasörü olmasi

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tamam kardeş hallettim de bir sorum olcaktı biz vanilla servere yüklediğimiz modları yani mo creatures tale of kingdoms bunları bukkite yükleyebilir miyiz ya da yükleyemeyiz mi ?
Bu arada vanilla servere register koydum.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bukkite mod yüklenmez plugin yüklenir birçok plugin vardir üstelik yüklemesi çok basit

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
karşındakinin bişi yüklemesine gerek kalmadan da servere girebiliyor dimi ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bukkitte evet yüklenen pluginleri karsi tarafin yüklemesi gerekmez zaten yükleyemez plugin sadece bukkit servera yüklenebilir :)