Veda - Zorinkun

Geri dönmemi...

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskilerden hiç kimsi artık fazla kalmıyor.Her üyenin mezarı olsa ziyaret edilecek bir kaç mezar görebilirim şu forumda.Admin alma konusunda gene ZorinKun'u haklı görüyorum.Tabii her önüne geleni admin alma konusu ayrı ama bazı adminler cidden kişilik bakımından "yetersiz".Nedense bilmiyorum ama herkes admin veya moderatör olmayı üstünlük olarak görüyor.Bence en alçak grup.Bütün üyelerin mesajlarının terbiye çerçevesine uygun olup olmadığına bakmak ya da en basitinden yanlış yere açılan bir konunun yerini düzeltmek insanların işine gelecek bir şey değil.Bunların içinde gidip gelirken samimiyetten ve asıldan kaçan saçma insanlar gördüğüm zamanlar da oldu.Eğer cidden yönetim açısından büyük bir açık varsa kriterleri çoğaltmalılar.Çoğu üye saçma sapan mesajlar yüzünden uyarı alıp duruyor.Bazıları yazının saçmalığı ile ilgili değil kişisel garezle ilgili.Bazı adminler üyelerin bir açığını kollarcasına denetim yapıyor.Bir açık bulamayanlar saçma sapan sebeplerden dolayı uyarı atıyor.Bunlar da çok yaşandı ki bence herkes(yönetim ekibi de dahil) aşağı yukarı söylemek istemese de bunun farkında.Zorinin Yarı yarıya buna kurban gittiğini söyleyebiliriz.Onun dışında gerçekten üzüldüm :(

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum üzerinde ceza alıp, nedenini araştırmadan, forum kurallarında hangi kurallara aykırı olmadığını bilmeden, başka kişilerin sözüne bakıp forumdan ayrılanlar aşırı derecede fazladır. Bu mesajım geneldir hiçbir şahsı hedef almadan görüşlerimi bildirmekteyim. @bat34 adlı moderatörümüzün verdiği uyarının doğruluğunu ben onaylayabilirim. Şöyleki her hangi bir konuya "oq,ok,k,xd" , konu amacı dışında bir mesaj, alt alta atılan aynı mesajlar, küfür ve argo, uygunsuz resim kullanımı olan mesajlar "Spam related, Sexual and Aggressive Content" olarak gruplandırılmaktadır. Senin attığın mesaja ben ilgileniyo olsa idim yine uyarı verirdim. Burada haksızlık yok. Son günlerde oluşan "Her önünüze geleni moderatör almayın." cümlesi herkesin ağzında dolaşıyor. Arkadaşlar sizlerin moderatör başvurularının çokluğu ve arasından yapılan seçimlerdeki özenin farkında değilsiniz sanırım. Size örnek olarak şu resmi sunabilirim.

74 Sayfa moderatör başvurusu yollandı şu tarihe kadar ve arkadaşlar bunların arasında formdaki "Neden moderatör olmak istiyorsunuz?" kısmına "Canım sıkıldı, mod yapın beni, minecraftı çok seviyom, asdasfasd" gibi mesajlar atanların ardı arkası kesilmiyor. Bizler aralarından en tutarlılarını seçip onlara şans tanıyoruz.
Kimse sanmasinki her atılan 10 başvurudan 1'i kabul ediliyor yok öyle şeyler. Denetim konusuna gelirsek sunucular bölümünde aktif olarak moderatörlük yapmak isteyen fazla kişi yok, olanlar ise zamanlarını yeteri kadar ayıramıyorlar. Size örnek olarak şu an denetimde bulunan 2 konunun resmini göstereyim.

Arkadaşlar konularınız onaylanacak kadar yeterli değil. Denetimler aslında sıkı bir şekilde gerçekleştiriliyor ancak sizler konunuz kabul olmayınca veya onaylanması için yönetime danışılması gibi bir durum olduğu zaman biraz beklediğinizde "Denetimlerle ilgilenilmiyor!" lafları ortaya çıkıyor. Yine yok öyle bir şey.
Son olarak bizler görevimizi elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Kimsenin kimseye bir garezi yok. Zaten forumda sorun oluşturan yönetim ekibi üyeleri ve normal üyeler gerekli cezalar hiçbir ayrıcalık yapılmadan uygulanıyor. Umarım sizler bu mesajı okuyup başkalarından duyma, kör cahil şeklindeki hareketlerinizden vazgeçersiniz.​
Kendimi gördüm birden :) Gizliligim ortaya cıktı :) Berkaya hak veriyorum bazı moderatörler var işini yapmıyor ama atılıyor elinde sonunda ve titizlikle alım yapiyorlar. Yönetici iken birkaç başvuruya göz atmıştım. Ciddi sekilde iyi ve özenli kişilerin başvuruları kabul ediliyor. Denetim konusuna gelince bi konuda katılmıyorum denetimde yönetim denetimleri çok güzel yapıyor ama moderatörlerden denetim yapan kim bilmiyorum ama bazen konu içerigine bakmadan yapıyorlar.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Canyo'ya karşı herhangi bir nefretim yok. Atarlanıp beni Skype'dan silmesi onun gereksiziği. :) Ona gönderme yapmadım. Burada birkaç kişiye yaptım. Onlar zaten kendilerini çok iyi biliyorlar.
-Zorinkun[DOUBLEPOST=1411197211,1411197157][/DOUBLEPOST]
Sevmiyorum değil. Seviyorum da değil. Onu konuşmayalım.
-Zorinkun[DOUBLEPOST=1411197275][/DOUBLEPOST]
Sen böyle abiLİK yapınca sana nefret duyduğumu söylemiş miydim?
-Zorinkun
söyledin :( saten sildin ama şakasina yapiyorum gitmeni istemiyorum çünkü hemde hiç istemiyorum :(