vipsiz survival server (vip yerine bağişcı)

SkySurvival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
başlıktada olduğu gibi bir survival server açıcam vip olmayacak 6 tl bağış yapanlara tag pet efektler şapka falan vermeyi düşünüyorum bu pek mümkünmüdür arkadaşlar varsa fikirlerinizi söylerseniz gerçekten mutlu olurum

SkySurvival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hmm pek üstünlük gibi değil oynayışı etkilemiyor yada ben öyle düşünüyorumdur emin değilim

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı hesaba geliyor. Bağış yapanlara üstünlük sağlıyorsun Türkiye'ye survival sunucu olarak örnek olmuşum dhdhdh :)
Sadece görünüşü etkiliyor ki ne de olsa, hatta kullandıkları için dezavantaj bile yapabilir :3
Türkiye'de biraz zor bağış yapmaları ama neyse.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kısaca DONOR ya da Donator denilen mantığı ekliyorsun. Çoğu kişi(benim düşüncem) bunun için 10tl vermez her halde.(sırf bi effect için). Ben vermezdim yani. Belki survival için yardımcı 1-2 alet verebilirsin mesela işte 5 demir falan. Yani bir eklenti değil de paralı vote sistemi yapabilirsin. Tek bir kere 10tl vs. bir para verecek bir kaç eşya alacak. Diğerlerinden üstün de olmaz. Ben bir server açsaydım böyle yapardım. Tabii ki açmayacağım için bunu size söylüyorum :)

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mantıklı bence. Yani çoğu sunucuda VIP'lere elmas set falan veriliyor, biz o kadar elması bulana kadar canımız çıkıyor, ölünce gidiyor. Onlarsa öldükten sonra tekrar alabiliyorlar. Yani eğer satın alırlarsa ki en 10 tane alan olur da yetmez tabi o ama bilmem tabi. @MegaCrafter ın dediği gibi bir kerelik item uzun zamandır aklımdaydı. O çok mantıklı hani onu yapabilirsin. 1TL verince ya 1 elmas ya 2 gold ya da 3 demir alabilmesi mantıklı olur.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bence pet ve taglarda sorun yok bence yap oyunu değiştirecek herhangi bir şey yok sonuçta

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bağış yapmaz kimse. Boşuna uğraşma.

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eger kit vs. eklenmeyecekse sadece efekt , isim basligi gibi seyler eklenecekse bagiscilarin avanataji degil dezavantaji olur. Herkes onu oldurmeye calisir. Olabilirligini bilmiyorum.[DOUBLEPOST=1422536828,1422536293][/DOUBLEPOST]
Bağış yapmaz kimse. Boşuna uğraşma.
On yargi. :)

SkySurvival

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Eger kit vs. eklenmeyecekse sadece efekt , isim basligi gibi seyler eklenecekse bagiscilarin avanataji degil dezavantaji olur. Herkes onu oldurmeye calisir. Olabilirligini bilmiyorum.
survivaldan bahsediyorum birkaç kişi bi adama girdiğini daha görmedim genelde biri kaçar biri kovalar yada vs