Vps Hakkında Birkaç Soru...

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bir Vps server kuracağım. Ama birkaç sorum olacak.

1- Server'a bazı modlar yükleyebilir miyim?

2-(Eğer yüklenebiliyorsa) Bazı modları bazı kişilerin kullanmamasını sağlayabilir miyim? Yani bazıları için yasaklayabilir miyim?

3- Permissions pluginini diğer tüm başka pluginler için kullanabilir miyim?

4- Bazı itemleri kısıtlayabilir miyim?

5- En beğenilen ve gerekli pluginler hangilerindir?

6- Tool Kit'leri nasıl ayarlayacağım?

Soruları maddeleri ile cevaplandırırsanız sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler... :)

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım :)
1.bukkit servere yükleyemezsin ben araştırmıştım :)
2.bknz:cvp 1
3.vallaha bilmirem :D ama sanırım evet.
4.evet.
5.server türüne bağlı.
6.essantialsın içinden biraz araştır derim :)

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

araştırmama göre bu sayfa size yardımcı olacaktır komutlar ve permissionyolarıya birlikte item lere yapılabilecek kısıtlamalar var.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
1- Eğer mineacrft server.jar dan kuruyorsan mod yükleyebilirsin ancak bukkit server kuruyorsan sadece plugin yükleyebilirsin.
2-Malesef
3-Permission pluginleri ile diğer permission pluginleri dışındaki tüm pluginlerle kullanabilirsin. (Sadece Bukkit serverlere plugin yüklenir.)
4- https://forum.gamer.com.tr/threads/vps-hakkında-birkaç-soru.68072/#post-429275
5- bir serverde olması gereken pluginler:
authme
iconomy 7
jobs
chestshop
lockette
essentials (Tüm .jar ları)
GroupManager
Jail (*) isteye bağlı
simple region market
we
wg
world saver
6- essentials/config.yml 185. satır dan başlayan kısımdır. (notepad++ öneririm)
delay: gecikmeyi ayarlar yani her ... saniyede bir alma şansı verir. birimi: saniye
örn: delay: 10
items: bölümü kit in içideki eşyaları gösterir. format: - id[:Değer] (sayı) [enchanment adı:level]
örn: - 277 1 efficiency:1 durability:1

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Eğer mineacrft server.jar dan kuruyorsan mod yükleyebilirsin ancak bukkit server kuruyorsan sadece plugin yükleyebilirsin.
2-Malesef
3-Permission pluginleri ile diğer permission pluginleri dışındaki tüm pluginlerle kullanabilirsin. (Sadece Bukkit serverlere plugin yüklenir.)
4- https://forum.gamer.com.tr/threads/vps-hakkında-birkaç-soru.68072/#post-429275
5- bir serverde olması gereken pluginler:
authme
iconomy 7
jobs
chestshop
lockette
essentials (Tüm .jar ları)
GroupManager
Jail (*) isteye bağlı
simple region market
we
wg
world saver
6- essentials/config.yml 185. satır dan başlayan kısımdır. (notepad++ öneririm)
delay: gecikmeyi ayarlar yani her ... saniyede bir alma şansı verir. birimi: saniye
örn: delay: 10
items: bölümü kit in içideki eşyaları gösterir. format: - id[:Değer] (sayı) [enchanment adı:level]
örn: - 277 1 efficiency:1 durability:1
Çok teşekkürler... :) Yalnız bir sorum daha olacaktı. Server açtıktan sonra katılan kişiler etrafı kazıcaklar. Bunların(Ağaçların ve madenlerin) tekrar oluşmasını sağlayan bir plugin var mı?

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
madenleri yenilemek için bir plugin biliyorum.her yenileyişinde madenlerin yeri ayrı oluyor,ayrıca madenlerin çıkma olasılığınıda ayarlıyabiliyorsunuz.arşivimdeydi adını tam hatırlamıyorum :) ayrıca world editlede geri döndürülebiliyor tabi bununla kimsenin uğraşacağını sanmam ... böyle bir plugini yazmak zor olmamalı heralde ve muhtemelen yazılmıştır biraz araştırın derim :)

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
madenleri yenilemek için bir plugin biliyorum.her yenileyişinde madenlerin yeri ayrı oluyor,ayrıca madenlerin çıkma olasılığınıda ayarlıyabiliyorsunuz.arşivimdeydi adını tam hatırlamıyorum :) ayrıca world editlede geri döndürülebiliyor tabi bununla kimsenin uğraşacağını sanmam ... böyle bir plugini yazmak zor olmamalı heralde ve muhtemelen yazılmıştır biraz araştırın derim :)
Peki teşekkürler...