[+]WarZonE[+] Ses Sistemli! | Faction Server 1.7.X | Alım Var! | 0 Lag | Gel Göz At IP Içerde!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
BUYUK GELIŞME SERVER IP SABİT KALICAK ARTIK
BİTANE DAHA BUYUK GELIŞME SERVER 1.7.x 1.8.x OLDU!

• SERVER IP ADRES : warzone.play.ai
    • Sürüm : 1.7.x 1.8.x
    • Tecrubeli Admin Ve Builder Alım Var!
    • AdminVeBuilder için geçelerli! TECRUBELI DERKEN? : WG ATMASINI TAM BILICEK ve PLUGINLERDEN %85 Anlaması lazım!!
    • SERVERIMIZ AÇIK HERKEZI BEKLERIZ!!!!

Buda Serverimizin Warp Listesi Anlamı: Işınlanma Listesi :D

Buda Serverimizin ScoreBoard'u Anlamı Server Yada Kerninizin Bilgileri :D

Buda Marketin girişindeki Güzel Bir WarZonE Yazısı :)

• SERVERIN BIR YERLERINI SEVMEMIŞ OLABILIRSINIZ
  • 1.7.2 oldugundan SEVMEMIŞ OLABILIRSINIZ
  • IP SABIT OLMADIGINDAN SEVMEMIŞ OLABILIRSINIZ
  • AMA ARTIK! Bunlara Son Geldi
  • Server artık sürümü 1.7.x - 1.8.x !!!!!
  • HERKEZI BEKLERIZ
  • AYRICA IP SABIT YENI IP : warzone.play.ai
YENI WarZonE Serverı Sızlerle Bırlıkte !
1.7.x 1.8.x Sürümüyle Girebilirsiniz !!!

Son düzenleme:

asdsadasdas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
serverin 596 mb ramı var, ping her zaman yüksek (speedtestte 17 pingim var serverde 230) worldeditle wg li değil heryer kırılabiliyor spawnda ışık yok spawnı gösterilen gibi değil.

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucunuzda çok fazla bug var ve spawnı kendiniz yapmışsınız gibi mucizevi diyorsunuz en iyisi alın teri dökmektir

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
serverin 596 mb ramı var, ping her zaman yüksek (speedtestte 17 pingim var serverde 230) worldeditle wg li değil heryer kırılabiliyor spawnda ışık yok spawnı gösterilen gibi değil.
YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER SERVERIMIZIN RAMI ARTIRILMIŞTIR VE LAG SORUNLARI ÇÖZÜLMÜŞTÜR PİNGİNİZ ÇOK ÇIKMASI SİZDE SORUN YOK TUR
BUKKİT PLUGİN YÖNETİCİSİ BOZUK YAPMIŞ VE BİZ BUNU DÜZELTİCEZ SİZLER İÇİN! :) Tekrar dan teşekkürler.

SPAWNA IŞIK EKLENDİ SPAWNIMIZ DEİŞTİĞİ İÇİN IŞIK EKLEYEMEDİK KUSURA BAKMAYIN AMA ŞİMDİ VAR

AYRICA HERYER KIRILIYOR DİYE BİRŞEY YOK HER YER WG LİDİR.

KONTROL EDILMIŞTIR.!

sunucunuzda çok fazla bug var ve spawnı kendiniz yapmışsınız gibi mucizevi diyorsunuz en iyisi alın teri dökmektir
SPAWNIMIZ DEİŞMİŞTİR YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AYRICA BUGLAR DEİŞMİŞTİR MARKET GİBİ YERLER DEİŞMİŞTİR. TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
Ve Şimdiki Spawn Emekle Yapılmıştır.!

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
SPAWNIMIZ DEİŞMİŞTİR YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER AYRICA BUGLAR DEİŞMİŞTİR MARKET GİBİ YERLER DEİŞMİŞTİR. TEKRAR TEŞEKKÜRLER.
Ve Şimdiki Spawn Emekle Yapılmıştır.!
aşırı derecede bug var hiçbiri giderilmemiş kusra bakma ama 12 yaşındaki çocukları baş admin yapmışsınız onlarda mal gibi birton wgsiz viphammadde yapmışlar daha geçen düzdünyaya çıktım ve birton mücevher kazdım onun dışında /warp eventiniz bile yarım wgli gittim oradada bug yaptım tepeden aşşağı lav ve su dökerek için ettim ondanda sonrasında daha geçen güne kadar hazır spawnda emekle yapıldı diye savunuluyordu pluginleriniz aşırı derecede berbat sebebi ise şu hile koruması bi bloga eğilerek sağ click yaparsak sürekli banlanıyorsun denedim ve gördüm daha warp lapisinizde piston-blok konulabiliyor mob damage kapalı yani wither spawnlasak tüm mapın içine edilebilir bunu yapmadım çünki yaşınız küçük diye yoksa affetmem böyle buglar buldummu

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
aşırı derecede bug var hiçbiri giderilmemiş kusra bakma ama 12 yaşındaki çocukları baş admin yapmışsınız onlarda mal gibi birton wgsiz viphammadde yapmışlar daha geçen düzdünyaya çıktım ve birton mücevher kazdım onun dışında /warp eventiniz bile yarım wgli gittim oradada bug yaptım tepeden aşşağı lav ve su dökerek için ettim ondanda sonrasında daha geçen güne kadar hazır spawnda emekle yapıldı diye savunuluyordu pluginleriniz aşırı derecede berbat sebebi ise şu hile koruması bi bloga eğilerek sağ click yaparsak sürekli banlanıyorsun denedim ve gördüm daha warp lapisinizde piston-blok konulabiliyor mob damage kapalı yani wither spawnlasak tüm mapın içine edilebilir bunu yapmadım çünki yaşınız küçük diye yoksa affetmem böyle buglar buldummu

Öncelikle böyle kaba konuşmayın Ve Açıklamada yazdım Server yeni Ve Daha Yeni Yeni Gelişiyor Wither Çıkarsanız bir yeri patlatamaz! EnderDragonda Aynı Şekilde O Yüzden piston koyulmuyor Yasak Koyduk Yalan Söylemeyin Ayrıca boş iftira atmayın Ayrıca Yaşım Küçük Degil 17 yaşım BEYENMIYORSAN GIDEBILIRSIN.... VE SPAWNDAKİ BUG DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ 1 haftadır Elimizde Degil.

Daha Serverin Tam Bilgilerini bilmiyorsunuz buraya gelmiş yazıyorsunuz. Wither Hiçbiryeri patlatamaz Hatta Yerinde Öyle Durur.
& Pistons koyulmuyor lapise Çok Yanlış Şeyler Söyliyorsunuz Ayrıca Serveriz Boş Yere Kötülüyorsunuz. Kernin böyle düşünüyorsan gidebilirsin!

Son düzenleme:

srbrine

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
gittim bile kardeşim neden bağırır gibi altı çizili kalın ve büyük harfle yazıyorsun bunu değiştirmek sizin elinizde değilse kurmayın sunucu

Caner07ant

Marangoz
En iyi cevaplar
0
  • HERKEZI BEKLERIZ

gittim bile kardeşim neden bağırır gibi altı çizili kalın ve büyük harfle yazıyorsun bunu değiştirmek sizin elinizde değilse kurmayın sunucu
  • HERKEZI BEKLERIZ

• HERKEZI BEKLERIZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...