Dul Bırakan
Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
- En iyi cevaplar
- 0
Serverime Bir site Tasarim Ve Kodlayıcı Lazım Sıralama , Oyunda Olanlar , Güzel Bir Tema Yapabilecek . Serverim Kitli Hunger Games Serverdir +20 Hg.SpecialGamings.net Bakabilirsiniz.
2 İstegimi Yapamadınız Beee Birde Burda Konuşuyor Sanki Sana Batıyor @ZsCraft 'ı Buldum Sagolasın Bana Ögretti. Serveri Öyle Tamamladım Bunu Konuşma Hakkını Nerde Buluyosun Sen ?Serveri sen değil bu forum yaptı.
Peki Bu Yardım Konularının Kaçı Çözülmüş Söyler misin ?Forumda 15-20 tane skript için yardım istediğin konu var. İnternette araştirmak yerine heeğlp heeğlp diye bağırıyorsun.
Adasdasd:FASSFa Hiç Birini Serverine Yükleyip Denedin mi ? Denemediysen Aç Server DeneyelimNeredeyse hepsi.
1. sorunun Cevabı Evet Kendim Birşeyler Yaparak Yapıyordum Ve O Yüzden Sorunu Hallettim Artık Çalışıyor gibi Şeyler Ekledim.Konuların sonuna sagol arkadaslar duzeldi yaziyordun ._. Hem onemli olan duzelip duzelmemesi degil. Her konu icin yardim istemen
İse Evet Öyleydim Yardım İstiyordum Konu Kirliligi Yaptıgım icin Özürde DiledimEmredersin. Benim gorusumde olan bir cok insan var konularinin birinde herkes tarafindan tepki de almistin. Basit bi komut icin bile yardim aliyordun.
Kardeş , arkadaş bu işlere yeni başlamış olabilir saygı gösterin herkes geçmiştir bu yollardan , acemilikten. Bunun üstüne pek konuşmaya gerek yok tartışmayı büyütmeyin bence hadi sağlıcakla kalın kolay gelsin.Serveri sen değil bu forum yaptı.
Yaşı küçük olabilir o yüzden belki akıl edememiştir ince ince araştmayı veya becerememiştir ince ince araştırmayı , burasıda bir Minecraft forumu olduğu için buraya yazmak daha doğru ve düzgün bilgileri buradan almak istemiş de olabilir pek irdelememekte fayda var. Konu amacı dışına çıkmasın daha fazla , iyi akşamlar dilerim.Dostum olay yeni başlaması değil. Bu arkadaş aylardır kendi serveri için 20'ye yakın konu açtı. Google'dan araştırmak yerine buraya açtı. Birine sormak yerine buraya açtı. Benim de sabrım taştı artık. Kolay yol bulmuş direk bu forumda açıp konu kirliliği yapıyor.
Ben yapabilirim, ucret ne kadar?İse Evet Öyleydim Yardım İstiyordum Konu Kirliligi Yaptıgım icin Özürde Diledim
diyorum Ama Sen Anlamamakta Israr Ediyorsun![]()
Nitrado Parasına Falan Olurmu Yoksa Başka Bişeymi Lazım ?Ben yapabilirim, ucret ne kadar?
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paypal olabilir, ortalama teslim suresi ne kadar?Nitrado Parasına Falan Olurmu Yoksa Başka Bişeymi Lazım ?
Peki Ödeme İlk Öncemi Sonra mı ? Bi Bak SitePaypal üzerinden ödemeli , biz yaparız. Aklında şu site gibi olsun dediğin bir site varsa atmanda fayda var çünkü bize hoş gelen sana gelmeyebilir fakat örnek olarak beğendiğin bir siteyi atarsan çok daha yadımcı olmuş olursun.