Web Site Tasarımcısı [PHP] ve [MySQL] Bilen

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Serverime Bir site Tasarim Ve Kodlayıcı Lazım Sıralama , Oyunda Olanlar , Güzel Bir Tema Yapabilecek . Serverim Kitli Hunger Games Serverdir +20 Hg.SpecialGamings.net Bakabilirsiniz.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Konuların sonuna sagol arkadaslar duzeldi yaziyordun ._. Hem onemli olan duzelip duzelmemesi degil. Her konu icin yardim istemen
1. sorunun Cevabı Evet Kendim Birşeyler Yaparak Yapıyordum Ve O Yüzden Sorunu Hallettim Artık Çalışıyor gibi Şeyler Ekledim.
2. sorun İse Evet Öyleydim Yardım İstiyordum Konu Kirliligi Yaptıgım icin Özürde diledim Ve Serveri Forum'a Yaptırdın dedin Ve Şimdi ise
[ Hem onemli olan duzelip duzelmemesi degil. Her konu icin yardim istemen] Yazmışsın Sus Şimdi :)

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Emredersin. Benim gorusumde olan bir cok insan var konularinin birinde herkes tarafindan tepki de almistin. Basit bi komut icin bile yardim aliyordun.
İse Evet Öyleydim Yardım İstiyordum Konu Kirliligi Yaptıgım icin Özürde Diledim

diyorum Ama Sen Anlamamakta Israr Ediyorsun :)

McExe

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Serveri sen değil bu forum yaptı.
Kardeş , arkadaş bu işlere yeni başlamış olabilir saygı gösterin herkes geçmiştir bu yollardan , acemilikten. Bunun üstüne pek konuşmaya gerek yok tartışmayı büyütmeyin bence hadi sağlıcakla kalın kolay gelsin.

McExe

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Dostum olay yeni başlaması değil. Bu arkadaş aylardır kendi serveri için 20'ye yakın konu açtı. Google'dan araştırmak yerine buraya açtı. Birine sormak yerine buraya açtı. Benim de sabrım taştı artık. Kolay yol bulmuş direk bu forumda açıp konu kirliliği yapıyor.
Yaşı küçük olabilir o yüzden belki akıl edememiştir ince ince araştmayı veya becerememiştir ince ince araştırmayı , burasıda bir Minecraft forumu olduğu için buraya yazmak daha doğru ve düzgün bilgileri buradan almak istemiş de olabilir pek irdelememekte fayda var. Konu amacı dışına çıkmasın daha fazla , iyi akşamlar dilerim.

McExe

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Paypal üzerinden ödemeli , biz yaparız. Aklında şu site gibi olsun dediğin bir site varsa atmanda fayda var çünkü bize hoş gelen sana gelmeyebilir fakat örnek olarak beğendiğin bir siteyi atarsan çok daha yadımcı olmuş olursun.

Dul Bırakan

En iyi cevaplar
0
Paypal üzerinden ödemeli , biz yaparız. Aklında şu site gibi olsun dediğin bir site varsa atmanda fayda var çünkü bize hoş gelen sana gelmeyebilir fakat örnek olarak beğendiğin bir siteyi atarsan çok daha yadımcı olmuş olursun.
Peki Ödeme İlk Öncemi Sonra mı ? Bi Bak Site
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme: