Web Sitesinden İtem Alma Plugini

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
RedeemMe pluginni kullanabilirisniz. Kullanımı çok kolay. Mysql e bağlıyorsunuz plugini. Sonra web sitesinden alınan ya da satılan item'ın verilerini o mysql'e yazdırıyorsunuz. Kullanıcı oyun içinden /redeem komutunu kullanarak o satın aldığı eşyaları alıyor.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
usta bunu nasil kullanicam benim servere gelip ayarlayabilirmisin bir de sadece bir ipden yani bir modemden bir kere alınacak facebook sayfami begendikce adamlara 10 ench elma vermek istiyorum simdidrn teşekkürler.

Nokia 3310 cihazimdan iOS kullanılarak gönderildi Saygılar.
Bir form'içindeki submit buttonunu facebook beğenme linkinize bağlayın. Böylece Bu buttona basıldığında hem form action ve method çalışacaktır hemde beğenme gelecektir. Form action çalıştığında da oyuncuyu bir ontrol sayfasına yönlendirin ve orada Redeem-mysql ile oyuncuya vermek istediklerinizi oyuncunun minecraft İD'si ile birlikte MYSQL e yazın. Oyuncu da /redem komutunu giridğinde sunucuda aldıığı ödül eline gelir fakat bu biraz zor. Yani zor olan beğenme kısmı. Eğer yapabilirsen mantıklı olanı bir input (normal) ile form'u action a yönlendir ve o sayfadaki ssitemde facebook beğenme ssitemini içeren bir iframeveya yeni bir pencere açtırın. Ve beğenme işleminin sonucunu bir değişkene atayın. Sonra bir if koşulu ile sonucun olumlu ise ödül verme, sonuç olumsuz ise ödülü almak için beğenmelisiiz yazdırabilirsiniz. Ama yine de zor bir sistem facebook işin içine girdiği için. Tabi PHp de biliyor olmalısınız. Eğer PHP bilmiyorsanız araştırın ve öğrenin. İnternette birçok kaynak bulabilirsiniz.
Sunucuda ayarlamanız gereken tek ayar Pluginin MySQL ayarları. Ki onu da MySQL sunucunuzun bilgilerine göre ayralayabilirisiniz.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Buycraft'ı deneyebilirsiniz. Ancak sadece Premiumsanız yada Premium nicki ile giriyorsanız eşya satın alabilirsiniz. İyi oyunlar..

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Buycraft'ı deneyebilirsiniz. Ancak sadece Premiumsanız yada Premium nicki ile giriyorsanız eşya satın alabilirsiniz. İyi oyunlar..
MineCraft Market de var sanırım onda böyle bir ayar var yani sadece premium için değil ayrıca cracklilere de hizmet veriyor. Ama varsayılan aolrak premium ayarlı ayarlardan değiştirilmesi gerek.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
MineCraft Market de var sanırım onda böyle bir ayar var yani sadece premium için değil ayrıca cracklilere de hizmet veriyor. Ama varsayılan aolrak premium ayarlı ayarlardan değiştirilmesi gerek.
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ben de daha önce BuyCraft'ı sunucumda kullanmıştım. Premium ayarının nasıl değiştirildiğini söyler misiniz?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ben de daha önce BuyCraft'ı sunucumda kullanmıştım. Premium ayarının nasıl değiştirildiğini söyler misiniz?
Hemen bakayım.[DOUBLEPOST=1402478698,1402478249][/DOUBLEPOST]
BuyCraft'da crack açmanın yolu şöyle açıklanmmış bunu sizin için araştırdım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Benim dediğim MineCraft market'de ise crack'lilere satışı açabilmek için Market settings'den
Allow only genuine premium Minecraft accounts to login to your market.
Ayarını ayarlamak yeterli.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hemen bakayım.[DOUBLEPOST=1402478698,1402478249][/DOUBLEPOST]
BuyCraft'da crack açmanın yolu şöyle açıklanmmış bunu sizin için araştırdım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Benim dediğim MineCraft market'de ise crack'lilere satışı açabilmek için Market settings'den
Allow only genuine premium Minecraft accounts to login to your market.
Ayarını ayarlamak yeterli.
Teşekkürler. Konuyu favorilerime ekledim. Lazım olursa bakarım. İyi günler..

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
valla @™Å┬ÄßÉ┌ķ™ teşekkürler ama hiçbişi anlamadım desemm :)) ama şöyle yapıcam orda kupon yapıcam eventlerde kupon falan dağıtıcam.
Ha aslında şöyle de yapabilirisniz hiç MYSQL e gerek yok RedeemMe Den anlatayım. Önce FaceBook beğenme için bir kupon oluşturun sonra bu beğenme butonuna tıklandığında kuponu yazdıracağı bir javascript bulun (İnternette butonla bir şeyler yazdırmak için scriptler bulabilirisniz.) Ve bu buttona uygulayın. Bu daha basit olur. Onra oyuncu o kupon kodu ile sunucu içinden ödülünü alabilir. Fakat bir kullanıcı bu kuponu diğerleri ile paylaşabilir de.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
ama şöyle istiyorum başka bi hesap acıcak ya mesela onlada beğenince aynı ip üzerinden sadece 1 kere alınsın?

ama @™Å┬ÄßÉ┌ķ™ bak şimdi ben böyle şeylerden anlamam sen yapbailiyorsan paneli vereyim 2 dakika ayarla?
Bu zaten panelden ayarlanabilen bir şey değil ve 2 dakikada da ayarlanamaz. Bunun için bir web site gerekli. Sadece tek IP üzerinden verilmesini istiyorsanız RedeemMe değil Redeem-MYSQL kullanmalsınız. Ki bu da benim ilk anlattığım karmaşık kuruluu gerektiriyor. Eğer PHP'den veya MySQL'den anlamıyorsanız bence hiç uğraşmayın. İsterseniz sistemi mannuel oalrak da yürütebilirsiniz. Mesela sayfayı beğenenlere bakarsınız ve elle verirsiniz.

Emou

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İtems kısmından 322:1 olarak ekleyeceksin enchli elma için.