WESTROLEPLAY.COM | Güncel Scriptler İle Yeni Açıldı!

WestRolePlay

Yeni Doğmuş
Mesajlar
1
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Puanları
10
Ekli dosyayı görüntüle 3617



Herkese merhabalar sevgili fivemturk kullanıcıları ve oyuncuları sunucumuza giriş yapmadan önce lütfen tanıtım konumuzu inceleyiniz.


Hizmetlerimiz Neler ?


1-Aktif developerımız sayesinde yapılabilicek roleplayimizi geliştirecek serveri daha eğlenceli hale getirecek script önerilerini elimizden geldiğince hizmetinize sunmaya çalışacağız. ( Kişisel istek değil toplu istekler ve roleplay eğlencesini önlemiğcek öneriler için )
2-Birbirinden güzel paket çeşitlerimiz kimsenin bütçesini zorlamığcak şekilde ayarlanmıştır.
3-İlgili ve sürekli takip halinde olan yönetim ekibi sayesinde rolünüzü bozucak kişiler anında tespid edilerek rol zevkinizi bölmeden gerekli cezalar uygulanıcaktır.
4-FPS sorunu olmayan ( Modlu police,ambulance ve normal araçlar - Büyük,etkili karakol - Küçük bir city center - Gizli illegal silah satıcısı -
3 adet İllegal Bölgeleri ) ve birbirinden güzel scriptler.
5-Geliştirilmiş Gang Sokakları - Aile Malikaneleri ve eğlenceli etkinliklerin düzenleneceği yerler.

Nasıl Kayıt Olurum ?

Sunucumuza kayıt işlemini sadece discord adresimiz üzerinden buradan gerçekleştirebilirsiniz. Yönetim ekibi kadromuzda bulunan ve diğer kayıt işlemleri yapacak olan arkadaşlar sizlerden bir kaç bilgi isteyecek ve sizlere sorular yöneltecektir. Sunucumuzun kalitesini arttırmak adına her oyuncuyu sunucumuza almayacağız. RolePlay bilgisi ve roleplay'e hakim olan oyuncuları seçmekte özen göstereceğiz. Kayıt işlemleriniz tamamlandıktan sonra discord adresimizden 'whitelist' perminiz verildikten sonra oyuna giriş sağlayabilirsiniz.

Neden Ban Yerim Nelere Dikkat Etmeliyim ?

Discord üzerinden meta yapanlar , fail rp yapanlar , rdm ve vdm yapanlar sunucudan uyarı almadan uzaklaştırılıcaktır. Serverimizin oyuncu kitlesinin yüksek olup olmaması bizim hedeflerimiz arasında değil , hedefimiz türkiyenin en iyi roleplay sunucusu olabilmek. Sizlere en iyi en keyifli rol ortamını sunabilmek.

Teamspeak neden gerekli ?

GTA5 kendi sunmuş olduğu ses kalitesi kötü olduğu için , TOKOVOİP sistemi devreye girmektedir ve teamspeak bu yüzden gereklidir. Teamspeak kurulumu ve tokovoip kurulumunu bilmiyorsanız discord odalarımızdan tokovoip-kurulumu odasından detaylara ulaşabilirsiniz.

ADK - Ailevi Değerlere Küfür Yasak Mı ?

Ailevi değerlere küfür kesinlik ile yasaktır. Sunucudan sorgusuz sualsiz uzaklaştırılırsınız. Dozunu aşmadığı sürece küfür roleplay içerisinde serbesttir.



Ekli dosyayı görüntüle 3618

Discord : Join the West-RolePlay Discord Server!
Server İp : 185.29.120.108
Server Website : www.westroleplay.com
Serverdan Resimlere Buradan Ulaşabilirsiniz.
 



Üst