Wg Kaldırma İceri Dal :D

Casio007

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar hammadde alani yaptim ama adamaların kıracağı odn gibi maddeleride yanlisikla wg 'ye aldim :D nasil kaldircam /undo yu biliyomda :D sw'yi az önce kapattim ve kapatmadan baska seyler yaptim :D yani /undo haric wg kaldırma komutu var mı ?? Şimdiden Tşk :D :cool:

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Undo Wg Kaldırmaz :) We İle ilgilidir :D
2-Zaten Heryeri Wglemen Gerekiyor Yoksa Adamlar Kirabilir Ama flag Cekemessin Pvp Kapanmaz
3-Bende Nasil Yapildigni Bilmiyorum 2- de Dedigimi Ama Ben Sana Nasil Kaldircagini Soyleyim :D
4-/region del <wgadi>

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@alpersiz heryer otomatik wg'lidir __global__ olarak geçer. mesela tüm dünyda pvp'yi kapamak istiyorsunuz:
/region flag __global__ pvp deny ypmanız yeterlidir.
region silme işlemi de dediğiniz gibi /region del id şeklinde yapılır.

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@alpersiz heryer otomatik wg'lidir __global__ olarak geçer. mesela tüm dünyda pvp'yi kapamak istiyorsunuz:
/region flag __global__ pvp deny ypmanız yeterlidir.
region silme işlemi de dediğiniz gibi /region del id şeklinde yapılır.
kardeşim sorunlumuyum ben heryerde pvp kapatayim

tek tek wg ledim kazi alanini ama hepsini wgleyip pvp kapatınca kiramiyorlar :(

Crys!s

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pvp'nin ne olduğu konusunda fikriniz var mı? Kendi yazdıklarınızı anlayabiliyor musunuz?
Eğer iki soruma da cevabınız evet ise yazdıklarınızı tekrar okuyup sorununuza çözüm arayın. Saçma sapan mesajlar atıyorsunuz.

Nejoz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş -Region Flag [id] build-allow deny veya region [id] flag build-allow deny gibi bise vardi denersen belki ise yarar ?

Casio007

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok Sağolun ama ben hammadde yerini yaparken wg'ledim mob-spawning,tnt deny ,pvp gibi 4 hammadde yaptım odun, taş ,kum ve toprak simdi yine bunları secip(bi köşeden diğer köşeye kadar) sonra bi kod yazıp adamlar bu hammaddeleri kırmalı :D Yinede Çok Sağolun :D

craftlevent

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
bende aynı sorunu yasiyorum lütfen bir çöxüm bulursaniz sölein hammaddedeki wg yi tek tek kaldiramiyorum