Whack-A-Mole MİNİ-GAME!

Sizce Nasıl Olmuş

• Kullanılan toplam oy
    5

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet ama Minecaft Spawner Spawner çok karışık geliyo devrede onu görünce umudu kesiyorum :sırıtmak:
Madem toplu açıklama yapacaksın şunu da merak ettim; Bir hopper'a sadece istediğimiz item'i atınca bir devreyi aktif hale getirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim ?

Son sorumda hep redstone videoları mı çekeceksin :sırıtmak:

Dip sorum skype verir misin :sırıtmak:

Hayır başka videolarımda var kanalıma gir... tabii ki bir hoppera istediğimiz eşyayı atınca çalıştırabiliriz. Ve bu videonun sonunda açıklıyorum sadece sabırlı ol bir abonenin istediğini yaparken (sonda) anlattım.

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

sağol[DOUBLEPOST=1378114402,1378067907][/DOUBLEPOST]Linke 2.9.2013 saat 12:20'de ekleme yaptım ve hatalar düzeltildi.
-İzleme Alanı eklendi (otomatik).
-Ölünce zamanın durmaması düzeltildi.
-Rotten Flesh gibi bazı eşyaların silinmemesi düzeltildi.
-İlk zombinin gelmesi 7 Saniye aldığı için bütün sürelere 7 saniye eklendi.

SRDTRK

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel aslında, multiplayer için yapılsa yani sıra sıra değilde 3 kişiyi ayrı ayrı sahalara tplese hepsinin süresi de aynı anda başlasa vs. vs. multiplayer için daha eğlenceli olabilir yani bir nevi copy paste yapılacak ancak karışık işler olduğundan ben yapamadım :sırıtmak:

Multiplayer versiyonunu yapacam[DOUBLEPOST=1378131714,1378117122][/DOUBLEPOST]
Güzel aslında, multiplayer için yapılsa yani sıra sıra değilde 3 kişiyi ayrı ayrı sahalara tplese hepsinin süresi de aynı anda başlasa vs. vs. multiplayer için daha eğlenceli olabilir yani bir nevi copy paste yapılacak ancak karışık işler olduğundan ben yapamadım :sırıtmak:

Artık MULTIPLAYER'da da çalışıyor ama hala daha senin dediğin gibi yapmadım...