Whiterun DragonSearch - Skyrim

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Beğenmedim iç kısım benzemiş ama dış kısım çok farklı olmuş. Ayrıca gereğinden fazla yuvarlamışsın çatıyı.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ben hayatta buna yaklasamam bile :/

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sende yap karşılaştıralım bakalım nasıl bir şey yapıcaksın.
Dostum düşük not veren her eleştirmen kalkıp yeni film mi çekiyor? Ben burada senden iyi olduğumu iddia etmedim, ben yaptığın çalışmaya not verdim. Her yaptığınız şey kusursuzmuş gibi düşünmeyin. Hatalarını düzgün bir dille söyledim, eğer sen her olumsuz yorum yapana bu tavrı sergileyeceksen yaptığın yapılar hakkında konu açmaman daha uygun olur.

FettahBayan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum düşük not veren her eleştirmen kalkıp yeni film mi çekiyor? Ben burada senden iyi olduğumu iddia etmedim, ben yaptığın çalışmaya not verdim. Her yaptığınız şey kusursuzmuş gibi düşünmeyin. Hatalarını düzgün bir dille söyledim, eğer sen her olumsuz yorum yapana bu tavrı sergileyeceksen yaptığın yapılar hakkında konu açmaman daha uygun olur.
Kusura bakma kardeşim arkadaşın gazıyla yazdım onu düşündüm böyle bişeyin geleceğini ama arkadaş ısrar etti o ne anlar buildten diye :D çok haklısın yazdıgınla birdaha olmaz böyle bir şey :D

Abyrssia

Heim Pictures
En iyi cevaplar
0
dragonsreach ile alakası yok dışarısının içerisinin de öyle kolon detayları vesaire hiçbiri benzemiyor