Windows 8 Desteği ile CD siz format atmak

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar pc formatta oldugu için telefon ile yazıyorum

Sizde format atmak istiyorsanız ama elinizde cd yok ise Windows sayesinde fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz

1.Adım : Mouse nizi ekranın sağ üstüne getirin

2.Adım:Açılan pencereden en aşağıdaki seçeneğe basın

3.Adım: bir şey açılacak ve soldan genele basın sayfayı azcık aşağı kaydırın ve ordan tüm sürücüleri temizleye basin :)

Sonra pc ye res çekiyor ve işlem başlıyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayrıca ben dediğini göremedim 8 için mi 8.1 için mi ayrıca arayüzleri farklı mıdır ki?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Sürücüleri temizlemek ne zamandan beri format ile aynı şey ?
Onun yerine:
Yukarıdaki ilk iki adımı yapın.
Güç'e basın. Sol shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat seçeneğini seçin ve elinizi shift'den çekmeyin !
Gelecek ekrandan Gelişmiş>Reset Your PC seçeneğini seçin.

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine:
Güç'e basın. Sol shift tuşuna basılı tutarak yeniden başlat seçeneğini seçin ve elinizi shift'den çekmeyin !
2 side aynı yola gidiyor dostum :/

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine:
onları yapınca tüm bilgiler gidiyor, ve yine hangi sürümdeyse o kalıyor? ayrıca onu yaptıktan sonra dosyalarımızın silinmemesi için atabileceğimiz bişi var mı usb veya harici bişi dışında özel bi klasör yani

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
onları yapınca tüm bilgiler gidiyor, ve yine hangi sürümdeyse o kalıyor? ayrıca onu yaptıktan sonra dosyalarımızın silinmemesi için atabileceğimiz bişi var mı usb veya harici bişi dışında özel bi klasör yani
Yapmadan önce halledeceksin. Yeni sürüm yüklemek istiyorsan elinde format için CD veya usb olması olması gerek.

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
anladım benim kullandığım windows korsan ve dediğini yaparsam yeni sürüm yüklemez dimi, çünkü yeni sürüm yükleyince bozuluyor benimki :/